Lad os lukke dit selskab - helt diskret

Hvis du ønsker at lukke dit nødlidende selskab, så lad os gøre det for dig - så du undgår selv at stå med det ubehagelige bøvl og alle de negative konsekvenser, når det ender i Skifteretten.

Undgå de negative konsekvenser

Hverken anpartshavere eller direktør hæfter som udgangspunkt personligt for det nødlidende selskabs forpligtelser (med mindre der er afgivet personlig selvskyldnerkaution for selskabets gæld), men det kan alligevel ofte få negative personlige konsekvenser, hvis man ikke får behørig og rettidig hjælp til afvikling af det nødlidende selskab.

Faktisk er der ofte mange negative konsekvenser forbundet med at være den sidste direktør eller det sidste bestyrelsesmedlem i et insolvent selskab, når det tages under konkurs i Skifteretten. Eksempelvis kan det typisk medføre, at din gode adresse bliver registreret i RKI - ligesom det også på andre måder kan påvirke din personlige kreditværdighed negativt. Dertil kommer desuden de mange andre ubehageligheder, der generelt er forbundet med selv at skulle lukke et insolvent selskab.

Diskret lukning - du bliver fri til at starte forfra

Vores erfarne virksomhedskonsulenter har mere end 30 års erfaring med diskret professionel behandling af konkurssager og lignende sagsbehandling. Ved at lade os klare lukningen af selskabet for dig, bliver du hurtigt befriet for dit ledelsesansvar - det er ikke længere dit problem og du kan straks komme videre i din tilværelse. Samtidig undgår du ”badwill” og dårlig omtale, som meget ofte er forbundet med konkursbehandlinger.

På baggrund af vores mangeårige erfaring tilbyder vi helt konkret en meget effektiv og gennemprøvet totalløsning, som indebærer at dit nødlidende selskab straks skifter navn, flytter til en ny adresse, samt får en ny direktør og evt. revisor. Alle fremtidige henvendelser vil således fremover skulle gå til den nye ledelse på den nye adresse - og den nye ledelse sørger naturligvis for alle formalia fremover.

Det betyder med andre ord, at hverken du selv, din revisor, dit firmanavn eller din adresse er forbundet med selskabet, når det ender i Skifteretten. Du bliver simpelthen befriet for det gamle selskabs problemer, fri for alt bøvl og alle negative konsekvenser i forbindelse med konkursen. Dagen efter kan du så eksempelvis videreføre din virksomhed ved at starte et nyt gældfrit selskab med det gamle firmanavn, på den gamle firmaadresse – men med en frisk start for din virksomhed, helt fri for hverken den gamle gæld eller de gamle forpligtelser.

Få hjælp fra erfarne virksomhedskonsulenter

Vi har mange års erfaring i at bistå vores klienter med diskret afvikling af alle former for insolvente og nødlidende danske kapitalselskaber, på tværs af alle brancher.

  • Du kan få hjælp til diskret overdragelse, salg, afvikling, lukning og ophør af alle former for insolvente og nødlidende Anpartsselskaber (ApS), Aktieselskaber (A/S) og Iværksætterselskaber (IVS).
  • Du kan få hjælp, hvis din virksomhed er truet af konkurs.
  • Du kan få hjælp, hvis du overvejer rekonstruktion af din virksomhed.
  • Du kan få hjælp, hvis dit firma er truet af tvangsopløsning.
  • Du kan få hjælp, hvis du ønsker diskret lukning af dit insolvente selskab.
  • Du kan få hjælp, hvis dit selskab er blevet insolvent og ude af stand til at betale sine kreditorer.

Vores virksomhedskonsulenter har mere end 30 års erfaring med sådanne sager. Vi har hjulpet mange selskabsejere med diskret afvikling af nødlidende selskaber og etablering af nye selskabskonstruktioner, så de kunne starte forfra og komme godt videre. Vi er naturligvis også klar til at hjælpe dig med lukningen af dit nødlidende selskab - så du kan få en ny frisk start for dit firma, inden du selv ender med det ubehagelige bøvl i Skifteretten.

 

OBS: Bemærk venligst at vi desværre ikke kan hjælpe dig, hvis dit selskab allerede er sendt til tvangsopløsning i Skifteretten. Det er derfor vigtigt, at du kontakter vores erfarne virksomhedskonsulenter INDEN det ender i skifteretten.

Få overblik over dine muligheder

Kontakt vores virksomhedskonsulenter for at få et godt overblik over dine muligheder, så du kan få den bedste løsning til din individuelle situation.

Dine kontaktoplysninger

Øvrige oplysninger

pin_drop

Adresse

KGN Consult Limited
302 Lakes Innovation Centre
Braintree CM7 3AN
United Kingdom

phone

Ring til os

Telefon: +45 70231422
Skype: kgnconsult

business_center

Juridisk information

KGN Consult Limited
Company No.: 10295015
VAT No.: GB2862346 82