delete

Lukning af selskab

Hvis du har et nødlidende anpartsselskab, aktieselskab, eller iværksætter selskab, som er konkurstruet - så bliv fri for de negative personlige konsekvenser ved at lade vores virksomhedskonsulenter klare afviklingen for dig.

Se mere...
gavel

Konkursloven

Konkursloven

Se mere...
trending_down

Konkurser

Her kan du få hjælp og rådgivning omkring konkurser. Vores erfarne virksomhedskonsulenter står altid klar til at hjælpe dig til at få mest muligt ud af en forestående konkurs - uanset om du er kreditor eller insolvent skyldner.

Se mere...
announcement

Konkursbegæring

Vores virksomhedskonsulenter kan hjælpe dig med konkursbegæringer - både med udformning af en konkursbegæring, samt med rådgivning om, hvordan du skal forholde dig, hvis der er indgivet konkursbegæring imod dig.

Se mere...
announcement

Betalingserklæring

Du kan vælge at lukke dit IVS, ApS, eller A/S selskab med en såkaldt betalingserklæring. Her kan du læse mere om betalingserklæringen.

Se mere...

De kompetente virksomhedskonsulenter hos KGN Consult har mere end 30 års erfaring i lukning af virksomheder - med alt fra diskret håndtering af selve lukningen af din virksomhed til rådgivning omkring konkursbehandlinger af firmaer. Med vores hjælp er du bedre stillet til at komme bedst muligt igennem den ulykkelige situation med lukningen af dit firma, så du dermed også kan komme bedst muligt videre i din tilværelse. Kontakt os gerne allerede i dag for en uforpligtende indledende snak om lukning af virksomhed – find vores kontaktoplysninger nedenfor. Vi ser frem til at hjælpe dig, samt hjælpe dig med at lukke dit firma.

Få overblik over dine muligheder

Kontakt vores virksomhedskonsulenter for at få et godt overblik over dine muligheder, så du kan få den bedste løsning til din individuelle situation.

Dine kontaktoplysninger

Øvrige oplysninger

pin_drop

Adresse

KGN Consult Limited
International House
24 Holborn Viaduct
London EC1A 2BN
United Kingdom

phone

Ring eller skriv til os

Telefon: +45 70231422
Skype: kgnconsult
E-mail: kgn@kgn.dk

business_center

Juridisk information

KGN Consult Limited
Company No.: 10937174