En virksomhedskonto i en traditionel bank, et betalingssystem eller en neobank: hvad skal du vælge?

En virksomhedskonto i en traditionel bank, et betalingssystem eller en neobank: hvad skal du vælge?
Er du blevet afvist af danske banker? Fortvivl ikke, vi hjælper med hurtig og effektiv oprettelse af virksomhedskonto i udlandet, til din danske virksomhed.

En international iværksætter i dag har en lang række muligheder at overveje, når de søger banktjenester. I dag er valget ikke begrænset til kun traditionelle banker – der er betalingssystemer (ofte omtalt som betalingstjenesteudbydere, PSP eller Electronic Money Institutions, EMI) og de såkaldte neobanker også . 

Hvilken type finansiel institution skal du vælge til din internationale virksomhed? Svaret vil afhænge af forskellige faktorer, da hver forretningsopgave kræver en anden løsning. Men når du leder efter en pålidelig partner, må du under alle omstændigheder hellere søge professionel rådgivning om sagen.

Hvorfor du skal ansøge om tjenesterne fra KGN Services

KGN Services har arbejdet i offshore-sektoren for finansielle tjenesteydelser siden 1996. Vi er specialiserede i at levere tjenester af høj kvalitet til de personer, der gerne vil oprette en virksomhedskonto i en bank, et betalingssystem eller en neobank. Gennem årene har vi oparbejdet stor erfaring med at vælge de finansielle instrumenter, der vil gøre din internationale forretning yderst effektiv.

Ud over den store erfaring, vil du finde følgende fordele, hvis du vælger at samarbejde med KGN Services:

 • Vi opgraderer konstant vores eksperters faglige færdigheder gennem on-the-job træning og efteruddannelseskrav.
 • Vi har stabile arbejdsforhold med et stort antal banker, EMI’er og neobanker i mange jurisdiktioner rundt om i verden.
 • Vi har et tæt samarbejde med internationale eksperter i finansielle tjenesteydelser.
 • Vi studerer omhyggeligt de tilgængelige finansielle instrumenter og metoderne til deres anvendelse.
 • Vi udvider utrætteligt listen over finansielle instrumenter af høj kvalitet, som vi tilbyder.
 • Vi følger princippet ‘kvalitet er vigtigere end kvantitet’.

KGN Services eksperter vil altid foreslå de mest optimale og mest passende løsninger til din virksomheds brugssituation, uanset størrelsen på din virksomhed. At samarbejde med os vil hjælpe dig med at spare tid og dine dyrebare nerver… og den høje kvalitet af vores tjenester vil bidrage til væksten af ​​din formue!

Den fem trins proces med at vælge mellem banker, EMI’er og neobanker

Når der er snesevis og snesevis af muligheder at vælge imellem, foreslår vi, at du deler udvælgelsesprocessen op i flere trin for at sikre, at du når frem til den rigtige konklusion. På den måde kan du være sikker på at træffe den rigtige beslutning ved vejs ende. Vi foreslår, at du skal følge en fem-trins procedure, når du vælger den finansielle institution, hvor du kan åbne en virksomhedskonto for din internationale virksomhed.

Få en gratis konsultation om oprettelse af udenlandsk bankonto : vi opfordrer dig til at udfylde Kontaktforumularen, som du kan finde nederst på siden.

Lad os forstå din virksomhedsprofil : For at foreslå en optimal løsning til dig skal vi vide, hvor din virksomhed er registreret, og hvor produktionsfaciliteterne eller de rigtige forretningskontorer er placeret, hvem de gavnlige virksomhedsejere er, og hvilke partnere virksomheden har at gøre med. Disse oplysninger vil have betydning for valget af det pengeinstitut, hvor du kan ansøge om ydelser.

Lad os forstå dine primære mål : Vi skal have et klart overblik over de opgaver, du planlægger at løse ved at åbne en virksomhedskonto i en udenlandsk bank eller med et betalingssystem/ neobank. Vi skal kende karakteren af ​​de transaktioner, du skal foretage, hvor pengene kommer fra, hvor de skal hen, hvad betalingsformålene skal være osv. Nogle banker kræver sikkerhedsdepositum, så vi har også at vide, hvor stort et depositum du har råd til.

Angiv yderligere oplysninger til os : afhængigt af typen af ​​den finansielle institution, som du planlægger at ansøge til, kan der være behov for nogle yderligere data.

Vi vil foreslå flere finansielle løsninger til dig : i de fleste tilfælde vil der være flere finansielle institutioner, der vil opfylde dine krav, og som sandsynligvis vil acceptere dig som kunde på samme tid. Du kan vælge, om du vil have en erhvervskonto i en traditionel bank, med et betalingssystem eller hos en neobank. Hvis du ønsker det, kan vi hjælpe dig med at oprette konti i mere end ét pengeinstitut. I en usikker verden er det altid godt at have indbygget redundans.

Der er et stort antal pengeinstitutter i verden, og hver af dem vil have en licens af en bestemt type, og hver af dem vil tilbyde sin egen liste over banktjenester til kunderne. Det betyder, at det ikke er let at træffe det rigtige valg, og du har brug for professionel assistance. Hvis du ansøger om vores tjenester, sparer du en masse tid og andre ressourcer, mens du i sidste ende får et finansielt instrument, der vil tjene dig bedst muligt. Vores erfaring med at løse forskellige slags opgaver har lært os at analysere forholdene og vælge de finansielle instrumenter, der passer perfekt til vores kunders behov.  

En virksomhedskonto i en traditionel bank

Traditionelle banker er fortsat de førende aktører på markedet for finansielle tjenesteydelser. Men på grund af den internationale kampagne mod hvidvask og finansiering af terrorisme er den traditionelle erhvervssituation blevet vendt på hovedet. Mens tidligere kunden valgte banken… nu vælger banken kunden. 

Hvordan udenlandske bankkonti kan bruges

Normalt bruger internationale iværksættere udenlandske bankkonti til følgende formål:

 • Foretage transaktioner, der kræves af deres eksport-import-operationer;
 • Akkumulering af overskud;
 • Konsolidering af pengestrømme med investeringsformål;
 • Styring af rigdom;
 • Tiltrækning af investorer.

Fordele ved en udenlandsk bankkonto

At have en virksomhedskonto i en udenlandsk bank giver flere vigtige fordele:

 • Det forbedrer virksomhedens image.
 • Det giver mulighed for at diversificere aktiver og omdirigere pengestrømme.
 • Det giver adgang til flere banktjenester.

En virksomhedskonto med et betalingssystem

COVID-19-pandemien har øget populariteten af ​​fjerntjenester. Det har især bidraget til væksten af ​​flere betalingssystemer, der leverer deres tjenester på afstand. Sådanne systemer kan opdeles i flere underklasser afhængigt af, hvilke finansielle tjenester de er specialiserede i:  

 • Internetanskaffelse – nogle betalingssystemer hjælper med at acceptere betalinger for varer og tjenester via internettet;
 • Betalings-gateways – nogle betalingssystemer fungerer som mellemmænd i (internationale) transaktioner;
 • Betalingsmoduler – disse tillader behandling af betalinger foretaget med brug af bankkort og elektroniske tegnebøger;
 • Fuldstændige betalingssystemer – disse leverer finansielle tjenester svarende til dem, der kan findes i traditionelle banker. De åbner enkelt- eller multivalutakonti, gør det muligt at foretage internationale transaktioner, udstede betalingskort og så videre;
 • Elektroniske tegnebogsoperatører – disse arbejder med elektroniske penge;
 • Krypto betalingssystemer.

Hvordan virksomhedskonti med betalingssystemer kan bruges

Normalt bruger internationale iværksættere konti oprettet med betalingssystemer til følgende formål:

 • Omdirigere pengestrømmene;
 • Beskyttelse af den ultimative virksomhedsejers fortrolige data;
 • Fremskynde internationale betalinger;
 • Udførelse af cryptocurrency operationer.

Fordele ved at have en virksomhedskonto med et betalingssystem

At have en virksomhedskonto med et betalingssystem giver følgende hovedfordele:

 • Hurtigere kontoåbning: det tager en til to dage at oprette en virksomhedskonto med et betalingssystem, mens det normalt tager måneder at åbne en traditionel bankkonto;
 • Høj transaktionshastighed;
 • Nogle gebyrer og provisioner er betydeligt lavere end dem i traditionelle banker;
 • Et tåleligt niveau af bureaukrati gør det muligt at få hurtige svar og få dokumenterne behandlet på en hurtig måde.

I modsætning til bankerne er det hurtigt at åbne en virksomhedskonto med et betalingssystem, og det kan i alle tilfælde gøres eksternt.

KGN Services-eksperter hjælper dig med at undgå at kontakte upålidelige betalingssystemer, der nogle gange kan være svindel. Med vores assistance vil du ikke miste nogen penge, og du vil være i stand til at bruge meget komfortable banktjenester.

En virksomhedskonto hos en neobank

Neobanks er en relativt ny opfindelse. Tendensen er dog ved at tage fart. En neobank er en licenseret finansiel institution, der udelukkende leverer tjenester via internettet og mobilapplikationer. De har ikke fysiske kontorer, hvilket giver dem mulighed for seriøst at spare på driftsomkostningerne, og de behøver heller ikke at ansætte for meget personale.

Neobanks tilbyder tjenester, der minder meget om de tjenester, der kan findes i traditionelle banker. Du kan sætte penge ind på din neobank-konto, bruge dem til at foretage forskellige transaktioner, herunder internationale, få et lån og så videre. Listen over tjenester, som en bestemt neobank kan tilbyde direkte, afhænger dog af den nationale lovgivning. Love i nogle lande forbyder neobanker at levere visse typer banktjenester.

Fordele ved at have en erhvervskonto hos en neobank

Neobanks er mindre bureaukratiske end traditionelle banker er, og de er mere funktionelle end betalingssystemer er. Normalt bruger internationale iværksættere neobankkonti til følgende formål:

 • Omdirigere pengestrømmene for forbedret effektivitet;
 • Få adgang til flere banktjenester;
 • Fremskynde internationale betalinger;
 • Forbedring af fortroligheden af ​​virksomhedsejeren.

Hvis du ansøger om vores assistance, kan du minimere de risici, der er forbundet med at handle med digitale banker og anskaffe dig et pålideligt finansielt instrument.

Kundens kapitalbeskyttelse i EMI’er og neobanker

Kunder undrer sig ofte, og med rette, over sikkerheden af ​​deres midler. Kundens penge er alligevel beskyttet takket være følgende faktorer:

 • Disse finansielle institutioner skal opfylde de regulerende myndigheders krav ligesom traditionelle banker. De skal sikre, at kundens konto er beskyttet, at der er en sikkerhedsstillelse, at den enkeltes og virksomhedens penge er adskilt, og så videre. Der er også likviditetsnormer, som de skal overholde. Desuden skal alle deres ledere være “fit and proper” mennesker med en god track record og de rigtige kvalifikationer og erfaring.
 • Især er EMI’er forpligtet til at opbevare 100 % af deres kunders midler på særlige adskilte konti. Disse skal være i større banker som Barclays eller Citibank, eller i nationale banker som Bank of LIthuania, som er en del af det europæiske centralbanksystem i eurozonen. Da EMI’er ikke har lov til at yde lån eller investere ved hjælp af klientpenge, kan de i mange henseender betragtes som mere sikre end traditionelle banker.
 • Kravene til betalingssystemerne er, at neobanker fra de nationale centralbankers side og andre finansielle myndigheder skærpes yderligere.
 • Inspektioner kommer til EMI’er og neobanker med jævne mellemrum.
 • Deres licenser skal fornyes med jævne mellemrum, og hver gang licensen forlænges, skal EMI eller neobanken opfylde strengere krav.

Disse faktorer samt den konstante udvidelse af netværket af korrespondent finansielle institutioner påvirker omkostningerne ved tjenester. Når EMI eller neobank gebyrer og provisioner er relativt høje, er det en indikator for den høje kvalitet af de tjenester, der leveres der, og tilstedeværelsen af ​​en langsigtet udviklingsstrategi.

Hvad skal du vælge?

KGN Services hjælper dig gerne med at oprette en virksomhedskonto hos en traditionel bank, en EMI eller en neobank. Med udsigten til det store antal finansielle institutioner i den moderne verden, er det en vanskelig opgave at træffe det rigtige valg på egen hånd. Du kan bruge meget tid på at undersøge problemet og aldrig finde en passende løsning. Du kan dog spare tid og penge, hvis du stoler på KGN Services erfaring.

Vores eksperter overvåger situationen på markedet for finansielle tjenesteydelser på permanent basis, vi er opmærksomme på alle de seneste trends og begivenheder i branchen, vi ved, hvilke betalingssystemer og neobanker, der er sikre, og hvilke af dem, der kan være ved at miste deres licenser. Derudover modtager vi tilbagemeldinger fra vores kunder, som informerer os om den komfort, de finder ved at handle med denne eller hin finansielle institution. Vi tager vores kunders feedback meget alvorligt.

Hvorfor er det så vigtigt at søge professionel rådgivning? KGN Services eksperter ved præcis, hvordan pålideligheden af ​​din potentielle finansielle partner kan konstateres. Med udbredelsen af ​​onlinetjenester er antallet af finansielle svindlere også steget. Hvis du ‘køber’ fra en attraktiv annonce uden at tjekke oplysningerne nøje, kan du ende med at tabe penge. Desværre er der falske finansielle institutioner online, der åbner udelukkende med det formål at indsamle folks penge og derefter forsvinde sporløst. 

Hvad du skal være opmærksom på, når du vælger bank, EMI eller neobank 

Følgende egenskaber skal gøre den finansielle institution attraktiv for samarbejde:

 • Godt omdømme;
 • En driftshistorie på mindst et år;
 • Tilgængeligheden af ​​en licens (en banklicens eller en anden type licens);
 • En bred vifte af tjenester (enkelt- og multivalutakonti, forskellige valutaer, betalingskort, SEPA, SWIFT osv.);
 • Muligheder for ekstern kontostyring (internet- og mobilbank);
 • Strenge krav til kunderne;
 • Nemheden ved at foretage internationale transaktioner og hæve penge fra kontoen;
 • Overkommelige gebyrer og provisioner;
 • Et højt sikkerhedsniveau (brug af chiffernøgler, adgangskoder, tofaktorautentificering, moderne sikkerhedsprotokoller);  
 • Et højt niveau af fortrolighedsbeskyttelse;
 • Kundesupport døgnet rundt;
 • Kundesupport på dit modersmål (hvis nødvendigt);
 • Muligheden for at bruge kryptovalutaer og elektroniske tegnebøger.

Selvfølgelig vil hver finansiel institution have sit eget sæt af tjenester, som den tilbyder til kunder, men i den moderne verden er valget af sådanne institutioner stort. At åbne en virksomhedskonto i en udenlandsk bank, et betalingssystem eller en neobank vil lette styringen af ​​dine pengestrømme og bidrage til at gøre dine internationale transaktioner mere sikre.

Traditionelle banker er meget pålidelige finansielle institutioner at samarbejde med, men du er nødt til at indse, at mulighederne for ikke-resident bankvirksomhed bliver mindre tilgængelige i disse dage. Vi anbefaler stærkt, at du ser nærmere på muligheden for at oprette en virksomhedskonto hos en EMI eller en neobank. Vi rådgiver dig gerne om en troværdig og veletableret finansiel institution, som du trygt kan samarbejde med.

Hvilken finansiel institution skal jeg vælge for at åbne en virksomhedskonto?

Hver type finansiel institution har sine egne fordele og ulemper. At have en virksomhedskonto i en traditionel bank vil give dig et godt omdømme og sikre din økonomiske sikkerhed. Samtidig er det meget enklere og meget hurtigere at oprette en konto hos et EMI eller en neobank. Valget vil således afhænge af arten af ​​de forretningsopgaver, du ønsker at løse, og dine personlige præferencer. Du skal også huske, at bankrelaterede lovgivninger undergår alvorlige ændringer i øjeblikket.

Navn(Required)
Adresse
Nødvendig for effektiv sagsbehandling, så der ikke søges hos samme bank/er påny.
Jeg er mest interesseret i
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.