Forretningsflytning til UAE

Bemærk blå

Overvejer du at flytte din virksomhed til et andet land? Få råd fra eksperter med mange års erfaring og fuld assistance til alle virksomheds-, migrations- og bankspørgsmål. Vi kan også hurtigt registrere en virksomhed i udlandet.

Når du vælger et land til erhvervsmigration, råder vi dig til at overveje De Forenede Arabiske Emirater. I UAE er politisk neutralitet grundlaget for statens strategi, og udenlandske iværksættere kan frit disponere over deres aktiver og nyde de laveste skatter i frizonerne.

Dubai
Dubai

På grund af den store tilstrømning af udenlandsk kapital oplever UAE-økonomien hurtig vækst. Emiraterne er fortsat et af de få lande, hvor sikker virksomhedsflytning og skatteoptimering er tilgængelig på favorable vilkår.

Bemærk blå

Flyt din virksomhed til De Forenede Arabiske Emirater med vores ekspertsupport. Vi tilbyder en række flyttetjenester til udenlandske iværksættere, samt løsning af bank- og skattespørgsmål.

skiltOFFSHORE SELSKAB GRATIS EKSPERT KONSULTATION

om hvilken jurisdiktion der er bedst for
din virksomhed, foretrukne skattesystem,
virksomhedsstruktur.

Fordele ved virksomhedsflytning til UAE

Attraktive funktioner i De Forenede Arabiske Emirater til virksomhedsflytning fra andre lande er:

 • For det første er det et sikkert forretningsmiljø og en sikker banksektor. I UAE kan du ikke kun åbne et firma eller overføre en eksisterende virksomhed, men også flytte til permanent bopæl og købe fast ejendom.
 • På grund af væksten i UAE-økonomien er staten interesseret i tilstrømningen af ​​udenlandske iværksættere og skaber de mest gunstige betingelser for dette.
 • UAE er et strategisk punkt mellem verdensmarkederne, hvor alle råvare-pengestrømme i Europa, Asien og Afrika krydser hinanden.
 • Udenlandske investorer har adgang til 100 % repatriering af kapital og overskud.
 •  I Emiraterne er det tilladt frit at disponere over forretningsaktiver på lovgivningsniveau. Samtidig har en udenlandsk investor ikke skattepligt for input og output af kapital.
 • Det store forbrugermarked i De Forenede Arabiske Emirater er en glimrende chance for at starte en virksomhed fra bunden eller udvikle en allerede etableret virksomhed, også på globalt plan.
 • GCC-frihandelszonen, EACTC-frihandelsaftalen, WTO- og GAFTA-medlemskab, 115 dobbeltbeskatningsoverenskomster og 36 aftaler om gensidig investeringsbeskyttelse – alt dette indikerer, at UAE-regeringen tager sig af landets økonomi og tilstrømningen af ​​udenlandske investorer.
 • UAE’s banksektors økonomiske sikkerhed forbliver uovertruffen, inklusive problemer med kundernes privatliv og en stabil national valuta.
 •  For eksportører og importører kan Emiraterne være attraktive for virksomhedsflytning på grund af deres lave toldtariffer . Standardsatsen for hovedvaregruppen er ikke mere end 5%, og for reeksport er den fuldstændig fraværende.

! Hvis virksomhedsflytning til udlandet er et af dine hovedmål, så vent ikke og start din rejse med en konsultation med vores eksperter. Vi hjælper dig med at vælge et land i overensstemmelse med dit statsborgerskab, skattepræferencer og aktivitetsområde. Vi vil også yde fuld støtte til virksomhedens flytning til enhver stat.

Forretningsflytning til UAE – din pålidelighed og sikkerhed

Den ustabile politiske og økonomiske situation i verden kan føre til ikke de mest behagelige konsekvenser for din virksomhed. Dette er blevet en af ​​hovedårsagerne til, at mange iværksættere søger at overføre deres forretning og kapital til de mest fredelige og økonomisk velstående lande, som utvivlsomt omfatter UAE.

For at beskytte deres forretning og aktiver vælger mange forretningspersoner også offshore-jurisdiktioner, for eksempel UAE

At åbne en ny virksomhed i UAE eller overføre en eksisterende kan gøres hurtigt og uden forhindringer. Og dette er ikke kun en mulighed for at vente på vanskelige tider, men adgang til det globale marked, skatteoptimering og succesfulde forretningsplanlægningsnicher.

Værktøjer til forretningsoptimering i Emiraterne på lovgivningsniveau

For at forstå, hvor rentabel virksomhedsflytning til UAE er, bør du omhyggeligt studere denne stats selskabs- og skattelovgivning. Her er korte afhandlinger, der gør det muligt at give en objektiv vurdering af Emiraterne som en jurisdiktion for registrering af internationale virksomheder, åbning af bankkonti og flytning af eksisterende virksomheder:

 1. UAE skattemæssigt hjemmehørende status giver ret til at anvende internationale investeringsbeskyttelsesaftaler og sikrer fuldstændig fortrolighed af virksomhedens underskrivere og aktionærer.
 2. Konsolidering af aktiver og forretninger i UAE gør det muligt at foretage afregninger inden for den konsoliderede struktur, der er dannet i dette land, samt overføre overskud mellem grupper for at anvende en skattesats på 0%.
 3. Banksektoren i UAE yder uafhængig styring af virksomhedskonti i Emiraterne og i udlandet, beskyttelse mod CRS (Common Reporting Standard, dvs. automatisk udveksling af skatteoplysninger) og fortrolighed af banktransaktioner (for beboere i UAE).
 4. Økonomisk substans åbner for yderligere sikkerheds- og stabilitetsgarantier efter virksomhedsflytning til UAE. Først og fremmest er dette en undgåelse af yderligere skatter på et internationalt/offshore selskab, samt adgang til alle Emirates lovgivningsværktøjer og juridiske afregningssystemer med en ekstra bonus i form af skattebyrdenedsættelse.
 5. Holdingstrukturer i UAE er en direkte vej til maksimal profit, forenklet styring gennem konsolidering af aktiviteter og retten til at danne et clearingcenter for hjemtransport af kapital.
 6. Arab Trust in the Emirates er en struktur med et højt niveau af beskyttelse af personlige oplysninger, herunder ejendomsejere, hvis oplysninger ikke overføres til tredjeparter.

Bemærk blå

Book en introduktionskonsultation og find ud af, hvordan virksomhedsflytningen til UAE fungerer med støtte fra vores eksperter og partnere. Vi garanterer fortrolighed til hver klient og tilbyder kun sikre måder til virksomhedsmigrering inden for de juridiske rammer i hvert land.

KGN assistance til at flytte virksomheder til UAE

For hurtigt at overføre din virksomhed til De Forenede Arabiske Emirater fra enhver stat, bedes du kontakte vores eksperter og få et komplet udvalg af flyttetjenester:

 1. Udarbejdelse af en forretningsmodel i overensstemmelse med dit aktivitetsområde.
 2. Registrering af en virksomhed i UAEs fastland eller frizoner.
 3. Virksomhedslicenser i Emiraterne.
 4. Leje af kontor og juridisk adresse for et stiftet selskab.
 5. Åbning af bankkonti (personlig, virksomhed, reserve, offshore).
 6. Professionelle aktionærer/ledere/direktørydelser.

Når du vælger virksomhedens flytning til UAE med vores ekspertsupport, kan du bruge færdige pakker med tjenester. Yderligere tjenester diskuteres individuelt, og om nødvendigt kan vi hjælpe dig med at åbne en virksomhed i UAE på afstand.

Kontaktformular

Kontakt os på tlf. +45 70231422, eller email kgn@kgn.dk, eller nedenstående Kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt, med henblik på en drøftelse af din sag.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.