Hvilket land er bedst for startups i 2022?

Hvis du er en netbruger for livet, har bærbare færdigheder, bedømmer din succes ud fra friheden til at engagere dig i det, der gør dig glad, være den du er, og se verden, vil du sandsynligvis blive en digital nomade. Så du må allerede have forsøgt at finde svar på spørgsmål som: Hvilke lande tillader udlændinge at starte en virksomhed? Hvilket land har flest forretningsmuligheder? Hvilket land er det nemmeste at starte en virksomhed i? Hvem kan rådgive mig om, hvilket land der er bedst for startups inden for mit ekspertiseområde? Hvem kan vejlede mig i min iværksættermission? Du er ikke alene i søgen. Derfor behandler vi dine spørgsmål i denne artikel.

For at fortælle dig med sikkerhed, hvilket land der er bedst til stiftelse af små virksomheder, skal dusinvis af jurisdiktioner sammenlignes ud fra sådanne aspekter som: de aktuelle og kommende spørgsmål inden for beskatning, beskyttelse af aktiver, spørgsmål om virksomhedsregistrering, korruptionsniveauet og andre vigtige spørgsmål til at planlægge den rigtige forretningsstrategi. 

Hvor skal man starte en virksomhed - toplande

På den ene side er der verdensomspændende og regionale vurderinger af lande efter, hvor let det er at drive forretning. De giver dog ikke nogen trin-for-trin vejledning om, hvordan man registrerer en virksomhed i en bestemt jurisdiktion, hvordan man drager fordel af de lokale incitamenter, der er tilgængelige for udenlandske iværksættere, og hvordan man genkender barrierer og undgår skuffelser, før du investerer for meget til at starte din virksomhed i et land, der ikke er egnet til eller ikke byder din type virksomhed velkommen. Så det, du har brug for, er en gennemgang fra sag til sag af de mulige muligheder på dagens verdenskort.

Lad os i denne artikel dele vores øvelse i at sammenligne 10 populære forretningsdestinationer i 2022. Dette stof til dine tanker hjælper dig med at beslutte, hvilket land der er bedst for startups generelt og din lille virksomhedsdannelse i særdeleshed, så du kan vælge, hvor du vil registrere dig en ny virksomhed og billede dine forretningsudsigter. 

Bemærk blå

For nylig har vi skrevet om Marshalløerne, Belize, Serbien, UAE, Tyrkiet. Gennemgangen af ​​10 jurisdiktioner fokuserer hermed på de lande, der vinder popularitet i 2022. Hvis du har brug for mere specifikke svar på dine specifikke spørgsmål og bekymringer om offshoredestinationer eller andre aspekter, er du velkommen til at booke en gratis online session med en af vores eksperter og/eller bestille vores professionelle assistance i din virksomhedsdannelse på nogen af ​​de mest polulære forretningsdestinationer. Vi tilbyder skræddersyede tjenester til meget konkurrencedygtige pakkepriser.  

Hvad vil det sige at ‘registrere’ en virksomhed i udlandet?

At registrere en virksomhed/virksomhed betyder at få en officiel bekræftelse på, at din nye økonomiske enhed er juridisk anerkendt som gyldig i et bestemt land og kan operere med eller uden de tilladelser og licenser, der kræves af myndighederne. 

Uanset om du registrerer et Limited Liability Company (LLC), et selskab, et datterselskab eller en hvilken som helst anden forretningsstruktur, der er tilladt i indstiftelseslandet, vil det nyde visse rettigheder, forpligtelser og mange fordele, som er fastsat i lovgivningen. 

Udover daglig drift og aktiviteter kan en virksomhed udføre følgende funktioner:

 • indlede retslige skridt 
 • beskytte aktionærens personlige ejendom mod beslaglæggelse i tilfælde af en retssag
 • erhverve aktiver og fast ejendom
 • opererer, uanset hvor dets aktionærer er geografisk.

Desuden, hvis du registrerer din virksomhed i et hvilket som helst land i udlandet som en LLC eller et selskab, vil du ikke være ansvarlig for alle dets mulige tab, gæld eller fiasko. Dit ansvar vil kun være begrænset af mængden af ​​din andel af kapitalen investeret i denne virksomhed. 

Der er dog landespecifikke nuancer, som du bør overveje, når du undersøger, hvilket land der har flest forretningsmuligheder, og hvilket land der er bedst for små virksomheder.

Ting du skal overveje, når du vælger hvilket land der er bedst at registrere din lille virksomhed i

Din vision om, hvilket land der er bedst for startups, vil afhænge af din bevidsthed om nogle nøgleaspekter. Lad os overveje de vigtigste af dem.

skiltOFFSHORE SELSKAB GRATIS EKSPERT KONSULTATION

om hvilken jurisdiktion der er bedst for
din virksomhed, foretrukne skattesystem,
virksomhedsstruktur.

Skattemæssige konsekvenser og kontrakter 

En af de vigtigste ting, der virkelig kan påvirke din udenlandske virksomheds indtægter, investorernes overskud og ansattes løn, er mængden af ​​omkostninger og udgifter, inklusive skatterne.

Skatteplanlægning fortjener din opmærksomhed fra de tidlige skridt, du tager for at registrere din virksomhed i et bestemt land. Derfor bør du vurdere følgende problemer i god tid:

 • investorers og stifters skattefradrag/fritagelsesmuligheder i stiftelseslandet samt de jurisdiktioner, hvor din virksomhed sandsynligvis vil operere i fremtiden
 • de indkomstskattepligter, som din virksomhed vil stå over for, efter du har registreret den
 • aktieavancebeskatningsreglerne 
 • den mulige indvirkning af de lokale skattelove på mulighederne for at tiltrække potentielle investorer til dit forretningsprojekt i fremtiden. 

Interessenters overvejelser

De vigtigste grunde til at vælge et fremmed land til at registrere og udvikle din virksomhed kan afhænge af forskellige interessenters meninger.  

Mange stiftere registrerer et nyt selskab i et andet land på grund af skatteincitamenterne.

Aktionærernes mening om, hvordan selskabet skal dannes og drives, kan også have betydning og skal tages i betragtning. 

Desuden afhænger virksomhedens ledelsesstruktur ofte af de regler og love, der opretholdes i stiftelseslandet. 

Selv virksomhedsejernes statsborgerskab gør ofte en forskel. 

Faktisk er der ikke noget entydigt svar på spørgsmålet om, hvilket land der er bedst for små virksomheder. Derfor er vores eksperter nødt til at sammensætte et puslespil af forskellige fakta og detaljer om din særlige situation, for at kunne give dig gode anbefalinger. 

Lad os se, om det er muligt at definere, hvilket land der er lettest at starte virksomhed i, altså hvor reglerne og procedurerne er de enkleste. 

Papirarbejde

Reglerne for arkivering af dokumenter for at registrere et offshore-selskab kan være ret udfordrende. Skal du indsende papirerne personligt? Hvordan kan du gøre dette eksternt? Hvad er sprog- og certificeringskravene? Desuden skal du tage højde for formatet og standardtidslinjerne for din virksomheds skattemæssige og administrative rapporter i fremtiden.

Visum/opholdsspørgsmål

Når du vælger jurisdiktion til at registrere en virksomhed, bør du undersøge, hvilke lande tillader udlændinge at starte en virksomhed. I nogle regioner og lande kan der være krav om statsborgerskab for virksomhedsstiftere, mens der i andre lande ikke er sådanne begrænsninger. Dette er noget, du skal huske på, især hvis du skal åbne et firma hurtigst muligt, mens du ikke har den rigtige type visum eller opholdsstatus, eller dit statsborgerskab gør det svært at få dem.

HR muligheder 

Hvis du har brug for at flytte dit mest værdifulde personale, efter du har registreret en virksomhed, kan det være svært at gøre det hurtigt, især hvis du ikke er sikker på, hvor længe du gerne vil stole på dem. Rekruttering af de lokale medarbejdere kan også være et problem på grund af manglen på fagfolk med de rette kompetencer og sprogkundskaber, omkostningerne ved at ansætte og efteruddanne personale til dit projekt, de kulturelle forskelle, der tager tid og ekstra kræfter at løse. 

Det ville være for sent at begynde at tænke på HR-spørgsmål, efter du har registreret en virksomhed i et andet land. Desuden kan du blive udsat for nogle juridiske begrænsninger for, hvordan du kan ansætte og fyre medarbejdere, forfremme eller degradere medarbejdere, og dine forpligtelser kan vise sig at være for udfordrende.

Derfor er du nødt til at diskutere med vores eksperter dine HR-behov og -politikker endnu på tidspunktet for valg af registreringsland og udarbejdelse af virksomhedsstrukturen. 

Ledelsesspørgsmål og operationelle arrangementer

Virksomhedsledelseskrav og -aspekter er også landespecifikke. Skal du bruge et murstens-og-mørtel-kontor? Kan du sælge dine produkter på hjemmemarkedet? Hvor finder du leverandører? Før du vælger hvilket land der har flest forretningsmuligheder og registrerer din virksomhed, bør du forstå, hvad der kan gøre en forskel for din succes både på kort og lang sigt.   

Fusioner og opkøb

En dag, med en succesfuld udvikling af din virksomhed, kan du beslutte at sælge eller fusionere din virksomhed på meget gunstige vilkår i henhold til de regler, der er fastsat i det valgte land. Nogle steder er disse procedurer mere gennemsigtige og ligetil end andre, og enhver iværksætter kan nemt forstå, starte og fuldføre dem. I lande med mindre udviklet virksomhedslovgivning kan sådanne processer dog være forvirrende, så det ville være udfordrende at ordne tingene uden ekstra omkostninger og indsats.  

10 lande at registrere en virksomhed i: stof til eftertanke i 2022

Efter at have anbefalet alle nøgleaspekterne for at vælge et land at registrere din virksomhed i, så lad os dele vores eksperters shortliste over de lovende forretningsdestinationer i 2022 og deres styrker. Vores udvalg til denne artikel er baseret på vores eksperters nuværende indsigt og seneste erfaring med rådgivning af vores kunder. 

Bemærk blå

Bemærk venligst: vores liste er ikke nummereret, da den endelige beslutning om, hvilket land der er bedst for startups, skal træffes af dig under hensyntagen til dine specifikke omstændigheder og ønsker.

NEVIS — et godt valg til aktivbeskyttelse

Nevis er blevet et af de mest populære steder på kloden at registrere en virksomhed i.

Nevis er gået langt foran Europa med hensyn til aktivbeskyttelse og diversificering, så det anbefales ofte som land at registrere virksomhed i. Hvis du har brug for at sikre dine internationale aktiver beskyttelse mod krav fra udenlandske myndigheder eller retssager i udlandet, bør du overveje Nevis. 

Andre fordele ved Nevis som et sted at registrere din virksomhed er:

 • databeskyttelse, meget stærk fortrolighed af forretningsmæssige og finansielle oplysninger, intet krav om at indsende personlige oplysninger om topledere og ejere med det offentlige register
 • Nevis er ikke på OECD og FATF’s sorte lister eller grålister, så din virksomhed kan drage fordel af dette lands gode ry 
 • den hurtige procedure for virksomhedsregistrering.
 • ingen personlig indkomstskat
 • minimumskrav til startkapital og meget rimelige omkostninger ved selskabsstiftelse.
 • fritagelse for selskabsskat for ikke-hjemmehørende virksomheder 
 • du kan registrere en kombination af en Nevis offshore-trust og LLC.
 • udenlandske investorer kan få Nevis statsborgerskab og pas på meget gode vilkår.

Bortset fra de ovennævnte fordele, bør du også diskutere den eneste mulige bekymring: virksomheder registreret i Nevis har endnu ikke opnået international anerkendelse og ubetinget tillid. Din virksomheds omdømme og troværdighed vil dog afhænge af dine forretningsstrategier og åbenhed hos dine aktionærer. 

Du vil snart selv se og blive enig i, at der er al mulig grund til at kalde Nevis for et af de bedste lande at registrere en virksomhed og åbne en virksomhed i.  

CANADA — det rigtige sted for virksomheder med fokus på innovationsteknik

Canada er ligesom Europa et meget godt sted at starte en innovativ virksomhed. Dette land er et erhvervsaccelerationscenter og kommer til at blive et verdensførende knudepunkt for innovationer. Grundlaget for denne ambition er Innovation and Skills Plan, der blev vedtaget i 2017. Hvis du desuden registrerer din virksomhed i Canada, vil du have adgang til den førsteklasses ingeniørekspertise. Nye generationer af tekniske talenter forsynes af professionel videregående uddannelse. Regeringen støtter universiteter og tilskynder til forskning og innovation. 

Virksomheder registreret i Canada har følgende fordele:

 • Canada som et center for kvalitets- og højteknologiske produkter
 • skattefradrag, der kan bruges til forskning og udvikling af nye produkter i nyregistrerede virksomheders lokaler
 • et unikt forretnings- og investeringsmiljø forbedret af USA’s nærhed, statsstøtten og den udviklede infrastruktur – tilgængelig for alle virksomheder registreret i Canada
 • landets enorme højt kvalificerede arbejdsmarked, som sammen med den udviklede immigrationslovgivning gør det muligt at involvere fagfolk fra Canada såvel som fra et hvilket som helst andet land og gøre det på meget attraktive flyttevilkår
 • den bekvemme geostrategiske placering tillader handel med fysiske varer på markederne i Asien, EU og Nordamerika;
 • relativt lave omkostninger til virksomhedsydelser og leveomkostninger i landet.

SINGAPORE – et land i Asien, der giver imponerende skatteincitamenter til udlændinge, der skal registrere deres virksomhed

Singapore er i årevis fortsat vores kunders populære destination, hvor vi tilbyder at registrere forretningsenheder med fokus på markeder i Asien.

Landet er gentagne gange blevet vurderet som Asiens mest konkurrencedygtige land at danne og drive forretning i. De stærke handels- og investeringsmuligheder tiltrækker globale iværksættere og virksomhedsledere til dette banebrydende forretningscentrum. 

Det er af mange grunde til, at mange store internationale virksomheder placerer deres hovedkvarter i Singapore. Her er nogle af dens styrker: 

 • det er et af de rigeste lande i verden
 • det er et politisk stabilt land
 • det er et praktisk geografisk sted at udvikle forretninger i Asien
 • det har skabt et konkurrencepræget marked med højt kvalificerede fagfolk
 • det er skattefrit for udbytte og kapitalgevinster
 • der er seriøse skattemæssige præferencer for registrerede hjemmehørende virksomheder.

For gratis rådgivning om dit mulige valg af Singapore som et land at registrere en virksomhed i, bedes du anmode om en gratis online konsultation. 

USA — lad din nye virksomhed opdage skatteincitamenter og få adgang til et enormt marked 

USA er et godt sted at starte virksomhed, især hvis den er fokuseret på it-produkter og -tjenester. Alle ved, at Silicon Valley ligger i Californien, og nogle andre stater er blevet knudepunkter for innovationsdrevne virksomheder. Lad os blot nævne nogle få årsager til denne succes: 

 • mulighed for at ansætte forskelligartet og dygtig arbejdskraft
 • internationalt samarbejde og avancerede positioner inden for forskning, udvikling og innovation på mange områder
 • en bred vifte af finansieringskilder til virksomheder og individuelle virksomheder: investeringsfonde, banker, ventureacceleratorer, business angels 
 • ret lette procedurer for virksomhedsregistrering.

Bemærk venligst, at hver stat har sine egne detaljer, så reglerne og lovene skal præciseres for hver stat i særdeleshed. 

Procedurer og krav kan også være forskellige for hjemmehørende og ikke-hjemmehørende iværksættere. For eksempel må beboere kun registrere en virksomhed i den stat, hvor de har bopæl. Ikke-residenter bliver nødt til at analysere alle muligheder og søge professionel rådgivning.  

Vi kan for eksempel anbefale staten Delaware som stedet for at registrere din virksomhed på grund af godartede skattevilkår og et konsekvent retssystem. Man kan endda kalde det en offshore-zone. Over en halv million af iværksættere indarbejdede virksomheder i Delaware, herunder mere end 50 % af alle amerikanske offentlige virksomheder i 2019 og 60 % af virksomhederne, der er opført i Fortune 500 -vurderingerne.  

De vigtigste fordele ved Delaware for ejere af nye virksomheder er som følger:

 • det indledende inkorporeringsgebyr er meget lille sammenlignet med andre stater
 • adskillige betydningsfulde skatteincitamenter for LLC-virksomheder, herunder selskabsskat, der kun skal betales af overskud genereret i USA, dvs. alt overskud modtaget fra andre lande, herunder Europa, er fritaget for skat
 •  erhvervslicenser er ikke påkrævet
 •  udlændinge betaler ikke indkomstskat
 • ikke-residenter kan være aktionærer, medlemmer, direktører eller ledere af Delaware-virksomheder
 • gebyret for at udarbejde og indgive dokumenter til IRS er lavere end de gennemsnitlige beløb, der opkræves for lignende tjenester i andre stater
 • reglerne og kravene for at drive forretning i Delaware er minimale og usofistikerede 
 • Court of Chancery er specifikt fokuseret på at behandle krav mod virksomheder.

Vi kan også anbefale dig Wyoming som en meget gunstig amerikansk stat til virksomhedsdannelse.

Hvad angår ulemperne ved den amerikanske virksomhedsregistrering, skal du overveje følgende spørgsmål:  

 • Ikke alle stater har lave skatter. For eksempel opkræves en kumulativ selskabssats i Silicon Valley til 29,85 %, hvoraf 21 % er den føderale selskabsskat. Den gode nyhed er, at det kræver en virksomhed at vokse for at skabe overskud. Men når først dit overskud er i syne, er det et godt tidspunkt at tiltrække investorer og reorganisere virksomheden eller forretningsprojektet som helhed, hvilket involverer en flytning til en stat eller et land med et lavere skattetryk. Så skatteforudsigelser bør udføres, så snart du starter dine testhandelsoperationer i staterne;
 • Nogle gange er det ret svært at vide, om udenlandsk indkomst er skattepligtig eller ej. Så du skal konsultere fagfolk. 

Har du brug for rådgivning til at åbne en virksomhed i USA eller Europa i 2022? Vi vil med glæde tilbyde dig vores professionelle tjenester og dele vores skræddersyede anbefalinger. Bare send os din anmodning til e-mailadressen kgn@kgn.dk, og vi lover at give vores hurtige feedback.

STORBRITANNIEN — et knudepunkt for meget hurtigt voksende og effektive virksomheder

Hvis du har brug for detaljerede oplysninger om, hvordan du registrerer en virksomhed i Storbritannien eller Europa, kan vi fortælle dig det på en hurtig og nem måde. Faktisk er denne løsning en af ​​de vindende strategier mange af vores kunder har valgt.

Fordelene ved at åbne en virksomhed i Storbritannien omfatter følgende styrker:

 • det er muligt at åbne et firma i Storbritannien inden for 1 time og gebyret er GBP20
 • de britiske skattemyndigheder forstår, at nye virksomheder normalt ikke giver overskud i de første driftsår, så der er ingen straf for urentabel forretningsdrift her
 • den britiske regering tilbyder forskellige skattemæssige incitamenter til investorer, stiftere og ansatte såvel som udenlandske enheder
 • nogle af de bedste steder at starte en virksomhed og registrere en virksomhed i Storbritannien er Belfast, Durham, Derby, Stoke og Stirling.

BRITISH VIRGIN ISLANDS – nem bankvirksomhed som et incitament til at registrere en BVI-virksomhed 

De Britiske Jomfruøer (BVI) er det bedste sted at registrere et offshore-selskab, hvis du er en IT-iværksætter med verdensomspændende indkomst, som du gerne vil beholde i udlandet til senere investering i nye forretningsprojekter.

Dette land har måske de mest velrenommerede og erfarne registrerede agenter af alle offshore-lande. Dette er en vigtig fordel, når du vil registrere en virksomhed uden spild af tid og kræfter.

En anden vigtig fordel ved at drive en international virksomhed, der er registreret i BVI, er muligheden for at knytte den til en oversøisk bankkonto, der er åbnet andre steder i verden, hvad enten det er et europæisk land eller for eksempel Hong Kong eller Singapore. Asiatiske banker er især velkomne til virksomheder, der er registreret på De Britiske Jomfruøer.

Der er grunde til, at banker er ivrige efter at arbejde med virksomheder, der er indlemmet i BVI. 

BVI-lovgivningen er ideelt designet til en vellykket drift af det internationale offshore-hub og dets upåklagelige tjenester. Dette betyder, at BVI er det sandsynlige svar på spørgsmålene om, hvilket land der er lettest at starte en virksomhed i, og hvilket land der er bedst for små virksomheder. 

På trods af alle verdensomspændende krav fra internationale organisationer om at bekæmpe skatteunddragelse, synes BVI ikke at være et mål for nogen kritik. Alle standardkravene til virksomhedsregistrering og forretningsudvikling er stort set opfyldt der.

Derfor er udenlandske banker ikke i tvivl om legitimiteten og gennemsigtigheden af ​​virksomheder registreret i BVI.

Nogle yderligere formularer skal udfyldes, når du registrerer en virksomhed i BVI. De omfatter de reelle ejeres erklæring. Derfor føler udenlandske banker sig godt tilpas med virksomheder registreret i BVI. 

Ud over fordelene er der nogle ulemper ved at registrere en virksomhed i BVI:

 • registrering er ikke så billig som i nogle andre offshore-lande (f.eks. Belize), dog billigere end i Europa
 • registrerede agenters gebyrer og offentlige gebyrer er også noget højere
 • ligesom i næsten alle offshore-lande, er der et krav om det økonomiske indhold af enhver virksomhed, som du registrerer i BVI
 • AEOI (automatisk udveksling af information/finansielle data mellem amter) kan være , hvilket kan være af ringe betydning, hvis den registrerede virksomhed er korrekt struktureret og dens ledelsesarkitektur er passende udformet.

For flere detaljer om, hvordan du bestiller vores professionelle tjeneste til at registrere en virksomhed i BVI med en bankkonto i udlandet.

DANMARK – konkurrencedygtige skattesatser og lønomkostninger, der tiltrækker investorer til at registrere nye virksomheder

Danmark er anerkendt som et af de letteste lande i Europa at starte en virksomhed og registrere en virksomhed. Dens styrker omfatter følgende fordele:

 • den danske flexicurity- model (fleksibilitet plus tryghed på arbejdsmarkedet) med de mest fleksible ansættelses- og afskedigelsesregler i verden, der gør det muligt at reducere omkostningerne ved at opskalere virksomhedsdriften samtidig med at deltidsansatte og vikarer involveres.
 • du kan registrere en virksomhed i Europa og gennemføre virksomhedsregistrering i Danmark på få hverdage, ikke uger;
 • Der er ingen krav om statsborgerskab for dine nøgleledere, herunder den administrerende direktør og bestyrelsesmedlemmerne
 • ingen grund til at tage sig af notarcertificering
 • selskabsskattesatsen i Danmark er under det gennemsnitlige OECD- og EU-niveau, og der er skattemæssige incitamenter til expats og udlændinge, der opfylder visse kriterier 
 • den danske selskabslovgivning er ajourført og i overensstemmelse med gældende EU-lovgivning.

NORGE – en magnet for udlændinge, der ønsker at registrere deres nye digitale forretning i et højteknologisk knudepunkt  

Norge er en bæredygtig økonomi, og næsten enhver interaktion med de offentlige myndigheder kan være digital. Selvom landet ikke er en del af EU endnu, giver det en række muligheder for erhvervslivet i Europa på grund af Norges medlemskab af EØS.

Du kan hurtigt registrere en virksomhed i Norge og så hurtigt forstå, hvordan du overholder de enkle skatteregler. Vedligeholdelse af en ny juridisk enhed er også ret let og ikke særlig omkostningskrævende i det europæiske erhvervsliv. 

Her er nogle af fordelene ved Norge, som du vil nyde godt af, hvis du beslutter dig for at registrere en virksomhed her:

 • det er en god mulighed for virksomheder, der driver webbaseret/digital forretning, da alle spørgsmål og spørgsmål, der involverer kommunikation med de statslige organer, kan arrangeres/løses digitalt 
 • støtten og incitamenterne fra myndighederne er rettet mod teknologisk avancerede virksomheder, services og produkter
 • landets arbejdsmarked er rigt på højtuddannede IT-, finans-, design- og musikteknologiske fagfolk
 • iværksættere har let adgang til produktionsekspertise, investorer og kreative talenter
 • landet er økonomisk og politisk stabilt
 • Norge har mangeårige handelsforbindelser med EU og europæiske lande
 • kommunikations- og transportinfrastrukturen er veludviklet.

Der er dog nogle svagheder:

 • en nyregistreret virksomhed skal bruge meget tid på at få en byggetilladelse 
 • landets arbejdsbestemmelser er ret strenge, hvilket er en ulempe, der kompenseres for af tilgængeligheden af ​​højt kvalificeret personale.

For at finde ud af, hvordan Norge kan sammenlignes med andre destinationer, der kan passe til dine specifikke behov og de nye virksomhedsdannelsesmål, bedes du sende os en anmodning om en online konsultation med vores ekspert. 

NEW ZEALAND – den rigtige destination for hurtig og nem virksomhedsopsætning

New Zealand er et land kendt som en af ​​de nemmeste destinationer at starte en virksomhed i på grund af mange fordele, herunder følgende:

– det tager kun 1 eller 2 dage at registrere en virksomhed

– registrering af virksomhed og fast ejendom kan ske på 2 dage

– landets arbejdsstyrke er dygtig og uddannet

– lønomkostningerne er relativt lave,

– i form af skatter: der er ingen lønskat, social sikring eller kapitalgevinstskat,

– du kan registrere en LLC, som mere er et selskab, uafhængig af aktionærer.

New Zealand kan kaldes det bedste sted at drive forretning, selvom du kun overvejer muligheden for ultrahurtig virksomhedsregistrering. Men der er også meget mere at værdsætte i New Zealand. For at diskutere dette med vores ekspert, bedes du booke en gratis online session.

ISLE OF MAN – anbefales til nul skattesats og andre frynsegoder til dem, der har til hensigt at registrere en virksomhed

Isle of Man har en toldaftale om lettelse af handel med Storbritannien. Det er et ø-land beliggende mellem England, Irland, Skotland og Wales, men alligevel er det uafhængigt af Storbritannien og EU. Denne status giver visse fordele til virksomheder, der er registreret på Isle of Man, der investerer i den lokale økonomi, men driver forretning i udlandet.

Følgende fordele vil være tilgængelige for dig, hvis du registrerer en virksomhed på Isle of Man:

 • nul indkomstskattesatsen
 • et veludviklet banksystem med sofistikerede tjenester
 • muligheden for at registrere og drive et selskab med kun én ejer (aktionær)
 • ret til kun at ansætte 1 direktør, hvad enten den er bosiddende eller ikke-resident, på Isle of Man
 • fordelene ved at registrere et selskab på Isle of Man, som vil have investeringsporteføljer, herunder kommercielle ejendomsaktiver 
 • Isle of Man er fantastisk til at eje intellektuel ejendom
 • en ret hurtig procedure for virksomhedsregistrering på Isle of Man sammenlignet med Europa.   

ANDRE LANDE, som vi anbefaler i 2022 til at registrere en virksomhed og starte nye virksomheder 

MALAYSIA tilbyder alle fordelene ved et land med et stort marked og lave virksomhedsregistrerings- og vedligeholdelsesomkostninger.

SYDKOREA er innovationens og teknologiens land, et godt sted at oprette en online-outlet eller andre fjerntliggende forretningstyper.

SCHWEIZ er et europæisk land med fremragende bankmuligheder på højeste niveau og relativt nemme regler for virksomhedsregistrering.

THAILAND er ikke Europa, men kan være meget attraktivt for enhver online-virksomhed, da det er et digitalt tilflugtssted for nedskiftere og digitale nomader.

SVERIGE ligner Norge, der ligger i Europa, men ikke så optimeret til virksomhedsetableringer og er noget svært at registrere nye virksomheder i.

AUSTRALIEN er et fantastisk land at starte en lille virksomhed (du kan registrere en virksomhed næsten med det samme der).

NEDERLANDENE er et fantastisk sted at starte enhver ny virksomhed med skattefordele, og registreringsprocessen kræver ingen indsats.

De nøjagtige omkostninger og tid, der er nødvendig for at inkorporere din nye virksomhed i et bestemt land, afhænger af den by, stat eller provins, hvor du vil starte din virksomhed.

Vi håber, at vi har givet dig en idé om, hvad du skal kigge efter for at definere, hvilket land der er bedst for erhvervslivet. Men, som tidligere nævnt, bør du tage dig tid til at undersøge alle mulige muligheder grundigt, for at forstå, hvad du ønsker, og hvordan du med succes kan vokse din virksomhed og din virksomhed på en valgt destination.

Vores eksperter kan skære dig kortere til at blive ejer af en ny virksomhed i udlandet og hjælpe dig med at vælge det land, virksomheden skal registreres i, udarbejde en succesfuld modus operandi for din virksomhed, hjælpe med at åbne konti i en pålidelig bank eller betalingssystem. 

Vi tilbyder følgende unikke typer af skræddersyede tjenester :

 • REGISTRERING AF OFFSHORE SELSKAB
 • VALG AF BETALINGSSYSTEM for virksomheder, der henviser til højrisiko-virksomhedstyper