KGNs Offshore Konsulenter er klar til at hjælpe dig


Leder du efter svar på spørgsmål? KGNs Offshore Konsulenter samt vores partnere og korrespondenter over hele verden står klar til at hjælpe dig.

Portalen er beregnet til at give dig baggrundsinformation og uddannelse: men for at handle skal du naturligvis tale med en offshore konsulent eller en offshore serviceudbyder om din individuelle situation. Det er de mennesker, der kan få tingene til at ske for dig: Skaf dig et firma eller en trust, åbne en bankkonto til dig eller få et andet pas til dig.

Som i ethvert erhverv er nogle spillere bedre end andre. Der er selvfølgelig svindlere offshore, men størstedelen af ​​offshore-konsulenter og offshore-serviceudbydere er ægte, ærlige mennesker. Vi er i branchen ikke kun for at tjene penge, men også på grund af en ægte interesse og vores filosofiske/megapolitiske tilbøjelighed. Vi er her, fordi vi tror på en fri global økonomi, med et absolut minimum af statslig indblanding.

Ved kun at handle med offshore-konsulenter og offshore-serviceudbydere anbefalet af KGN, kan du være sikker på, at du har at gøre med erfarne og ærlige fagfolk. Vi har gjort det hårde arbejde med at udføre due diligence på vores anbefalede udbydere og partnere, så du ikke behøver det.

Offshore-konsulenter har et bredere blik på det store billede end lokale eksperter. De tager højde for situationen i verden, såvel som ændringer i offshore-virksomheder og selve finanssektoren.

Er du selv offshore-konsulent eller serviceudbyder? Eller en advokat, bankmand eller forretningsmand, der er interesseret i offshore-arenaen og ønsker at komme i gang? I så fald vil vi gerne høre dine forslag til, hvordan vi kan arbejde sammen. Tidligere har vi afholdt kurser, og vi kender ofte til uformelle møder rundt om i verden, hvor professionelle offshore-konsulenter og serviceudbydere kan udveksle ideer. Det første skridt er at skabe kontakt. For de bedste resultater skal du skrive en detaljeret e-mail om dig selv, dine ideer og dine mål. 

Vores team står klar til at rådgive dig inden for en række områder:

  • investeringer i udlandet
  • åbning af internationale bankkonti
  • registrering af virksomheder
  •  opnåelse af forretningslicenser: bankvirksomhed, kryptovaluta, gambling, mæglervirksomhed og andre
  • opnåelse af opholdstilladelse / permanent ophold / statsborgerskab i udlandet
  • forretningsstrukturering

– og meget mere

Kontaktformular

Kontakt os på tlf. +45 70231422, eller email kgn@kgn.dk, eller nedenstående Kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt, med henblik på en drøftelse af din sag.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.