Offshore Skatteplanlægning

Offshore skatteplanlægning starter med at lytte til kunden. Der er ingen “one size fits all”-løsning. Offshore skatteplanlægning starter derfor med en analyseproces, der ser på kundens aktuelle situation og behov. Derfra kan en erfaren fagperson lave en shortliste over mulige løsninger, diskutere det med klienten og dennes øvrige professionelle rådgivere og til sidst komme med en handlingsplan.

Denne proces med offshore skatteplanlægning kan lyde kompliceret i starten, men det er vigtigt at tage sig tid til at grave i detaljer. Eventuelle fejl kan vise sig at være meget dyre – ikke kun i form af skatter, men også bøder og omdømmerisiko.

Korrekt offshore skatteplanlægning giver dig mulighed for at minimere eller eliminere skattemæssige forpligtelser, hvor øget økonomisk privatliv er et værdifuldt biprodukt. Succesfulde individer eller mennesker i rampelyset ønsker sjældent at vise deres rigdom frem, og foretrækker diskretion for ikke at blive ramt af grådige kriminelle. 

Foreløbig Offshore Skatteplanlægning er derfor en teoretisk fase forud for praktisk arbejde. Praktisk offshore skatteplanlægning er implementerings- og optimeringsstadiet, hvor nye virksomheder, truster eller fonde kan oprettes og bankkonti åbnes.

Det er overflødigt at sige, at en succesrig person eller hans/hendes virksomhed har brug for en offshore skatteplan, der minimerer skyldige skatter og undervejs sikrer fuld og utvivlsom overholdelse af loven. Men hvilken lov? Offshore skatteplanlæggere vil typisk skulle overveje flere jurisdiktioner, begyndende med bopælslandene og den enkeltes statsborgerskab (statsborgerskab er især vigtigt i tilfælde af amerikanske personer) og derefter se på jurisdiktioner for stiftelse og skattemæssig hjemsted for virksomhedsstrukturer, der indgår i af den samlede skatteplanlægning.

Oversøisk skatteplanlægning omfatter brugen af ​​forskellige lovbestemmelser såsom:

  • Mulighed for skattefradrag
  • Offshore skatteplanlægningsfordele
  • Skattemæssige incitamenter til at fremme indadgående investeringer
  • Bopæl og statsborgerskab for husstandens overhoved og familiemedlemmer

Nedenfor finder du en liste over vigtige skatteplanlægningsartikler fra InternationalWealth-portalen.

Vores eksperter hjælper gerne med at registrere en udenlandsk virksomhed for at løse dit problem. Det er vigtigt at bemærke, at KGN-konsulenterne af lovgivningsmæssige årsager er forbudt selv at involvere sig i Offshore Tax Planning, men de er glade for at arbejde med dine udvalgte professionelle rådgivere eller anbefale betroede partnere, som er passende kvalificerede og licenserede skatteplanlæggere i forskellige offshore jurisdiktioner i hele verden. 
Skriv os en detaljeret e-mail om din situation og spørg om alt, hvad du nogensinde har ønsket at vide om offshore skatteplanlægning i en e-mail: send dine spørgsmål til kgn@kgn.dk   Vigtigt: alle forespørgsler vil blive behandlet på grundlag af yderste professionel fortrolighed. Du har at gøre med en betroet virksomhed, der har eksisteret i mange år.

Kontaktformular

Kontakt os på tlf. +45 70231422, eller email kgn@kgn.dk, eller nedenstående Kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt, med henblik på en drøftelse af din sag.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.