Opret en virksomhed i USA

Hvordan åbner jeg en virksomhed i USA? Hvad hvis jeg skal have en virksomhed til at blive fjernregistreret så hurtigt som muligt? Vi har et godt tilbud til dig. Vi hjælper dig med at registrere en virksomhed og åbne en virksomhedsbankkonto i USA uden personligt besøg.

USA er verdens finansielle og forretningsmæssige centrum. Banker, it-giganter og de største e-handelsvirksomheder som Amazon og Uber blev etableret og udviklet i USA. 

Fleksibel og stabil virksomhedslovgivning, høj forbrugerkøbekraft og udviklet infrastruktur er en del af det lokale erhvervslandskab.

Virksomhed i USA - registreringsbillede

At etablere en virksomhed i USA betyder:

 • få adgang til de amerikanske og internationale markeder;
 • dollaroverførsler gjort nemme;
 • fleksibilitet til at implementere dine forretningsmål.

Virksomhedsregistrering i USA er tilgængelig online for residenter / ikke-residenter, enkeltpersoner / juridiske enheder.

Næsten enhver virksomhed er tilladt: handel, IT, rådgivning, finansielle tjenesteydelser (hvis licenseret) og mange flere.

Hvem vil drage fordel af at starte en virksomhed i USA?

De mest populære virksomheder til virksomhedsregistrering i USA er som følger:

 • IT: tjenester, software, applikationer;
 • Fintech: betalings- og investeringsløsninger;
 • E-handel på Amazon: fra T-shirts til elektronik;
 • Tjenester til virksomheder og enkeltpersoner i USA og på verdensplan: outsourcing, rådgivning;
 • Startups;
 • Investering hæve;
 • IPO.

Firmaregistrering i USA giver mening, hvis du planlægger at arbejde med amerikanske virksomheder, da amerikanske virksomheder foretrækker lokale virksomheder.

At oprette en virksomhed i USA vil også give mening, hvis du har følgende mål:

 • Bopæl efter investering: E2 og EB5 investorvisum ;
 • Skat / ejendom / arv planlægning;
 • Investering i USA og i udlandet.

skiltOFFSHORE SELSKAB GRATIS EKSPERT KONSULTATION

om hvilken jurisdiktion der er bedst for din virksomhed, foretrukne skattesystem, virksomhedsstruktur.


Hvad er den mest gunstige tilstand for etablering af en virksomhed?

Forretningsfolk er interesserede i tal. Det er ønskeligt, at skatterne er lavere og indtægterne højere.

Der er 50 stater i USA. Hver af dem er i virkeligheden en slags særskilt land med sine egne regler for skatter, registrering og indberetning.

At vælge den mest bekvemme tilstand afhænger af din virksomhedstype, markedet, den juridiske virksomhedsform for din virksomhed i USA, indtægterne i landet.

Nul statslig selskabsskat tilbydes for eksempel af følgende stater:

 • Nevada;
 • Delaware;
 • Wyoming;
 • Washington;
 • Texas;
 • South Dakota;

Udover statsskatter kan amerikanske virksomheder være underlagt en føderal skat. Amerikas skattesystem er tredelt, herunder det føderale, statslige og specifikke amt/by. 

Hver stat i USA tilbyder også separate undtagelser, incitamenter, begrænsninger. 

Husk, at omkostningerne ved at vedligeholde en virksomhed varierer meget – afhængigt af om du giver en reel tilstedeværelse, åbner et kontor og ansætter personale.

Omkostningerne ved at inkorporere og vedligeholde en virksomhed i USA afhænger også af, om der kræves en licens.

For at vurdere, hvilken stat der vil være den bedste for dig, så tøv ikke med at konsultere vores eksperter, før du opretter et firma.

Hvordan opretter jeg en virksomhed i USA?

Alle, både beboere og ikke-residenter (udlændinge, der ikke opfylder enten Green Card eller Substantial Presence Test), har brug for en registreret agent for at optage en virksomhed i USA. Agenten er en officiel repræsentant, der angiver en adresse til modtagelse af lovlig post.

Virksomhedsejeren i USA kan være enkeltpersoner, juridiske enheder eller en kombination af begge. Det er lige meget, hvor i verden de er baseret, forudsat at de ikke er underlagt amerikanske sanktioner. 

Det er muligt at registrere en virksomhed i USA på afstand – uden at skulle rejse.. 

Juridiske virksomhedsformer i USA

Her er de mest almindelige juridiske former i USA: 

 • Partnerskab;
 • LLC (selskab med begrænset ansvar); 
 • virksomhed 
 • Oftest vælger ikke-residenter enten en LLC eller en Corporation (Corp)
FunktionerLLCCorp
Firma størrelseLille/mediumStor, til at rejse investeringer
IndberetningÅrligtÅrligt
EjereDeltagereAktionærer
Udstedelse af aktierIngenForskellige typer af aktier mulige: fælles, privilegeret, registreret
BeskatningIngen selskabsskat, tæller som ejernes personlige indkomst (kan også vælge selskabslig beskatning)Selskabsskat + udbytteskat
IPOIngen LLC kan være offentligC Corp kan være offentlig

Selskabsskatter i USA

Det amerikanske skattesystem har tre niveauer:

 • Føderale skatter: fast sats på 21% (det plejede at være en progressiv skala på op til 35%);
 • Statsskatter: 0 til 12 %;
 • Lokale skatter: de er ofte meget lave eller ikke-eksisterende, men det afhænger af virksomhedens placering.

Det føderale skattebeløb beregnes efter, at statsskatten er betalt, så den effektive sats er ikke lig med den føderale sats, der lægges til statssatsen.

Det amerikanske selskabsskattesystem er kompliceret og forvirrende, især for dem, der driver deres virksomhed i mere end en enkelt stat. Det bliver nødvendigt at inddrage en ekspert til at overholde lovene. Der er dog altid mulighed for fleksibilitet og spare penge.

Vigtig bemærkning: Hvis du planlægger at arbejde på det amerikanske marked, skal du overveje momsen, der varierer afhængigt af staten.

Virksomhedens årsrapportering i USA

Hver amerikansk virksomhed bør ansøge om et EIN (Employer Identification Number). Selvom det ikke er obligatorisk, vil dette være afgørende, hvis kunden ønsker at åbne bankkonti eller gøre forretninger i USA.

Fristen for indberetning afhænger af virksomhedens juridiske virksomhed fra. Det er også påvirket af lovene i den stat, hvor virksomheden er registreret. 

Nogle gange er det nødvendigt at indgive en anmeldelse, selvom man ikke skal betale skat.

Det anbefales stærkt at tage professionel rådgivning i stedet for selv at forsøge at navigere i det amerikanske skattesystem. Den gode nyhed er, at USA generelt er venligt over for udenlandske investorer, og omkostningerne ved skatteforberedelse er relativt lave.

Bankkonto for en virksomhed i USA

Banker i USA er nogle af de største i verden. Udlændinge skal dog ofte besøge banken personligt for at åbne en bankkonto.

Vi er glade for at kunne tilbyde dig en unik mulighed for at åbne en forretningsbankkonto i USA på afstand, uden et personligt besøg. Registrer din virksomhed i USA og opret en konto sammen med os. 

Der er en række banker, vi samarbejder med, og vores eksperter vil matche dine krav og forretningsprofil til den, der passer bedst til dine behov. For eksempel er nogle banker bedre til internationale transaktioner, andre er bedre til indenlandske transaktioner. Nogle banker er ideelle til e-handelsvirksomheder, hvorimod hvis dit hovedmål er at investere din formue på aktiemarkedet, vil vi anbefale banker, der specialiserer sig i det. Og nogle gange får bankerne simpelthen travlt, og der kan være forsinkelser med at åbne en konto. I så fald vil vores eksperter være opmærksomme på situationen og tilbyde et passende alternativ.

Af denne grund vil vores offshore-eksperter bede dig om at udfylde et kort spørgeskema om dine bankbehov, som vil blive analyseret af vores amerikanske bankeksperter.

Listen over dokumenter, der kræves for at registrere en virksomhed i USA

 1. Oplysninger om stifterne: fulde navn, sted og fødselsdato, bopæls- og bopælsadresse.
 2. ID, helst et pas og en anden form for ID.
 3. Bevis for bopæl (forbrugsregning, erklæring fra en udenlandsk bank, kreditkortudtog osv.)
 4. Juridiske enheder skal fremlægge deres stiftelsesdokumenter og beslutningen om stiftelse af et datterselskab.
 5. Firmanavn.
 6. Forretningsbeskrivelse – et kort “executive summary”.

Disse dokumenter skal indsendes elektronisk. I nogle tilfælde skal de muligvis certificeres eller notariseres, men send os scanninger af god kvalitet først, så vil vi rådgive.

Hvis dokumenterne er udarbejdet ordentligt, er det muligt at registrere en virksomhed inden for en enkelt hverdag, selvom det er sjældent, og en uge er mere realistisk.

Du er velkommen til at sende dine spørgsmål lige nu på kgn@kgn.dk eller kontakte vores eksperter via nedenstående kontaktformular.

Kontaktformular

Kontakt os på tlf. +45 70231422, eller email kgn@kgn.dk, eller nedenstående Kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt, med henblik på en drøftelse af din sag.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.