Rådgivning

Rådgivning

Hver dag får tusindvis af virksomheder hjælp og rådgivning fra et væld af dygtige virksomhedskonsulenter. En virksomhedskonsulent kan rådgive dig om emner som strategi- og organisationsudvikling eller fremtiden og ændringer i markedet.

Vores rådgivning er konkret og tager pragmatisk udgangspunkt i din virkelighed, og den har i to årtier givet gode resultater for de små og store virksomheder, vi har hjulpet gennem tiden. Vi kommer med værktøjskassen fuld af viden og erfaring, som omsættes til forandringer og fremskridt i din virksomhed.

Vores virksomhedskonsulenter formår at se hele vejen rundt i din virksomhed, ligesom de ser ind i dybet af kerneforretningen. Det betyder, at du ikke altid får lige det, du beder om hos os. Til gengæld får du lige det, du har brug for.

Vores tjenester

Vejledende principper for varige partnerskaber

Integritet
Excellence

Vi stræber efter ekspertise i hvert projekt, vi påtager os, med det formål at overgå kundernes forventninger og levere løsninger, der har en meningsfuld effekt.

Innovation
Samarbejde

Vores tilgang

Vi udfordrer verdensbilleder

[En proces hos os starter blødt, hvor vi opfører os høfligt, lyttende og forstående. Kurset bliver hårdere på det tidspunkt i processen, hvor vi udfordrer dig og dine metoder med kritiske spørgsmål og blikke. Her kan vi virke både hårde og respektløse, men vi forsikrer dig om, at vi handler med et kærligt hjerte og med dine interesser for øje. Det er vigtigt, at vi presser dig og dit verdensbillede lidt, hvis vi skal løse dine udfordringer.

En proces hos os starter blødt, hvor vi opfører os høfligt, lyttende og forstående. Kurset bliver hårdere på det tidspunkt i processen, hvor vi udfordrer dig og dine metoder med kritiske spørgsmål og blikke. Her kan vi virke både hårde og respektløse, men vi forsikrer dig om, at vi handler med et kærligt hjerte og med dine interesser for øje. Det er vigtigt, at vi presser dig og dit verdensbillede lidt, hvis vi skal løse dine udfordringer.

At fokusere på den ønskede adfærd i virksomheden. Det betyder, at vi sammen finder ud af, hvor virksomheden er på vej hen – og hvordan vi efterfølgende kommer derhen. Vi ser på den adfærd, der står i vejen for at nå målet, og den adfærd, der får os derhen.

At udbrede ledelsesmagten i virksomheder. Dette kan ske gennem omstrukturering, coaching, teamudvikling, lederuddannelse og lignende.
Analyse, skabelse og implementering af fremtidige strategier og forretningsmodeller.

Det kan virke som opgaver, som du sagtens kan løse internt eller med en nyansættelse, men som virksomhedskonsulenter har vi nogle klare fordele, der rækker ud over forpligtelser, omkostninger og personalejuraen ved en ansættelse. Vi kan blandt andet tilbyde:

Nye perspektiver på din virksomhed, som du måske ikke nødvendigvis selv ser som interne.

At du får en direkte besked. Vi siger vores mening uden omsvøb, og vi er på ingen måde hæmmet af hierarki og ambitioner i organisationen. Tværtimod er det et adelsmærke for os at modsige magten, når den skal modsiges – naturligvis på en ordentlig måde.

Mange års erfaring med netop de nye processer, du står over for at skulle igennem.

Viden om  Bedste praksis  og ideer fra mange forskellige brancher.

Det er dig, der skal sætte kursen

Som virksomhedskonsulenter er det ikke vores opgave at styre eller ændre din virksomhed. Vores opgave er at fokusere på dine udfordringer og problemstillinger. At presse din adfærd. At ruste dig, så du selv kan skabe de ændringer, der skal til for at nå dine mål. At skabe fremtidens strategi i samarbejde.

Vi er hos jer i en begrænset periode, og vi vil ikke være der længere end højst nødvendigt – selvom vi nok skal hygge os nu. Derfor bruger vi også meget energi på at forberede dig til tiden efter os, så du står så stærkt, at du ikke længere har brug for os. Selvom vi selvfølgelig altid svarer, hvis du ringer – uanset om problemerne er gamle eller nye.

Et kursus hos os som virksomhedskonsulenter er hverken floskler eller nytteløst. Når vi har været i dit selskab, har du faktisk rykket dig markant, når vi forlader dig igen. Det er dog ikke vores fortjeneste – det er din.

Kontaktformular Rådgivning

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores eksperter er her for din succes  Vores rådgivning har eksisteret siden 1996, mens vores erfaring rækker endnu længere tilbage – og er bredere. Vi driver en konsulentvirksomhed med fokus på konkrete resultater via grundighed, kreativitet, indgående kendskab til både virksomheder og brancher – og ikke mindst erfaring fra vores mange år på markedet.