Selskaber i Dubai

Selskaber i Dubai

Stiftelse af Selskaber i Dubai.
Hos KGN  forstår vi, at stiftelse af Selskab i Dubai, samt etablering og flytning hertil er en hård opgave.  Det er virkelig svært at forstå lovene i det land, hvor en iværksætter ønsker at starte virksomhed.

Derfor skal en person kræve, at en erfaren virksomhed som KGN  registrerer et selskab i Dubai, UAE. Ved hjælp af disse typer tjenesteudbydere kan en person gennemføre forretningsopsætningsprocessen hurtigt og ubesværet.

KGN håndterer vi alle procedurer på dine vegne, der samarbejder med de relevante myndigheder og regeringsafdelinger undervejs for at tage besværet ud af UAE-virksomheden.

Planlægger du at etablere din virksomhed i UAE med alle de juridiske krav? Vi kan håndtere det hele indenfor dit budget.

Dubai selskabsregister er ikke en let opgave. Men det erfarne og kvalificerede team hos KGN kan gøre det muligt uden besvær. Få en virksomhedslicens inden for 3 timer *. Vi findes for at hjælpe dig med den komplette forretningsregistreringsproces i Dubai, UAE. Du har en mulighed for 25+ frizoner eller lokalt selskab i en af de syv emirater til virksomhedsregistrering i UAE .

Hvis du vil starte grossist, importere produkterne eller ønsker at drive detailvirksomhed som via levering eller butik / butik, hjælper vi dig med at udråbe den plan, der er obligatorisk og kan blive bedt om specifikation af bekymrede juridiske myndigheder til at registrere firma i Dubai.

Trin for trin-proces til virksomhedsregistrering i UAE

  1. Kommerciel licens – Denne licens er påkrævet, hvis et selskab vil være involveret i nogen form for handelsaktivitet.
  2. Industriel licens – Denne licens er obligatorisk, hvis en virksomhed vil beskæftige sig med produktion eller industriel aktivitet.
  3. Professionel licens – Denne licens er nødvendig for tjenesteudbydere, fagfolk, kunsthåndværkere og håndværkere.

For udstedelse af lokale virksomhedslicenser i Dubai er Department of Economic Development i Dubai ansvarlig. Denne afdeling opererer fra forskellige lokationer for at levere licenstjenester. Hos KGN Services har vi stor erfaring, med selskabsstiftelse i Dubai, så vi kan oprette din virksomhed så hurtigt som muligt.

Leder du efter Dubai-virksomhedsregistrering? Ring +45 70231422 for pålidelige tjenester.

UAE Company Registration Services Inkluderer :

Marked og deres forskning på visse produkter Antal beskæftigelsesvisum og kontor kræves plads Investering, finans og kapital Konkurrenter og leverandører Indsats og faktorer for din forretningssucces

Virksomhedsregistrering i Dubai, UAE

Den nøjagtige procedure for etablering af en ny virksomhed kan virke kompleks og måske endda forvirrende. Men ved at følge en simpel trin for trin med den rigtige støtte, er den langt mere ligetil, end du måske tror.

Proceduren for at etablere virksomheden i Dubai eller hvor som helst i UAE er ganske forvirrende. Derfor skal du vælge den, der kan levere dig standard konsulenttjenester til de mest omkostningseffektive priser. KGN  betjener befolkningen i UAE i mange år, og det gør os til et af de mest betroede forretningsrådgivningsselskaber.

KGN er erfaren og har allerede etableret masser af virksomheder i forskellige brancher i forskellige freezones, fastlandet og offshore. Vi kan opdele processen for dig i nogle lette trin.

Her er nogle ideer til at starte en virksomhedsregistrering i Dubai, UAE

Trin 1: Vælg forretningsaktivitet: Som professionel erhvervskonsulent kan vi hjælpe dig med at udføre en professionel forretningsaktivitet og etablere dit visumkrav for at identificere de samlede omkostninger ved din virksomhedsopsætning.

Trin 2: Vælg firmanavn: Hos KGN foretager vi en komplet kontrol for at vide, om dit navn er klart at registrere eller ej. Hvis det ikke er tilfældet, hjælper vi dig med nogle gode alternativer.

Trin 3: Udarbejdelse af stiftelsesdokumenter: I dette trin vil vores kvalificerede forretningskonsulenter kontrollere dine komplette selskabsdokumenter, inden du starter din licensproces med regeringen.

Trin 4: Hent licensmeddelelsen: Når virksomhedslicensen når os, vil vi straks kontakte dig og fremlægge de originale virksomhedsdokumenter.

Trin 5: Åbn en bankkonto: For at åbne virksomhedens bankkonto skal alle papirer være på plads. Du kan dele dine krav med os, hvis du vil åbne en bankkonto i en lokal eller international bank. Vi kan også introducere dig til specialrådgivere i flere hovedbanker for at gøre processen enkel og hurtig.

Trin 6: Business Immigration Card Process: Hvis du har valgt den passende pakke, kan vi også ansøge om dit indvandringskort via indvandringsmyndigheden, hvis du har brug for en visumhandelslicens.

Trin 7: Visa-behandling: Vi vil guide dig gennem den komplette proces, hvis du leder efter et visum.

Her er nogle ideer til at starte en virksomhedsregistrering i Dubai, UAE

Da der er 2.000+ aktivitetslicenser og 28+ jurisdiktioner at vælge, tingene er komplekse, da det er svært at vælge den mulighed, der nøjagtigt passer til dine krav, men rolig, vores professionelle konsulenter vil hjælpe dig med alle komplikationer vedrørende virksomhedsregistrering i UAE- eller LLC-virksomhedsdannelse i Dubai, indtil din virksomhed er registreret.

En specifik handelslicens giver dig mulighed for at handle med de specifikke produkter. En General Trading-licens, som er dyrere, giver dig mulighed for at handle med mange produkter. Vi giver dig specificerede omkostninger til din stiftelse af Dubai-virksomheder, virksomhedsinkorporering, licens, bankkonti og visa.

 

Kontaktformular Dubai

Kontakt os pr. telefon +45 70231422, email kgn@kgn.dk eller nedenstående Kontaktformular

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.