Selskabsstiftelse i Tyskland

Selskabsstiftelse i Tyskland

Selskabsstiftelse i Tyskland

Tysklands relativt høje selskabsskattesatser, kompleks skattelovgivning og høje inkorporeringsomkostninger gør Selskabstiftelse i Tyskland til en mindre attraktiv mulighed for nationale og internationale iværksættere. Dette europæiske økonomiske kraftcenter tilbyder dog en række incitamenter og skattemæssige indrømmelser til støtte for dannelse af det tyske selskab. Følgende information hjælper dig med at afgøre, om Selskabsstiftelse i Tyskland er den optimale virksomhedsløsning til at opfylde dine forretningsmæssige mål og mål.

  1. Et tysk selskab med begrænset ansvar (GmbH), den mest populære selskabstype i Tyskland, kræver kun en aktionær og direktør.
  2. Tyskland har en af de mest udviklede økonomier i verden understøttet af en avanceret juridisk og verdensklasse bankinfrastruktur.
  3. Tyskland har underskrevet dobbeltbeskatningsaftaler med mere end 75 lande over hele verden. Disse traktater giver fritagelse for kildeskat på udbytte, royalties og renter. Disse aftaler om virksomhedsdannelse i Tyskland følger Organisationen for Økonomisk Udvikling og Samarbejde (OECD) -modellen.
  4. Den føderale regering leverer en bred vifte af incitamentsprogrammer, herunder lån og tilskud, afhængigt af virksomhedens art og dets tilsigtede placering. Nogle områder i Tyskland tilbyder kapitalinvesteringstilskud på op til 50% til små og mellemstore virksomheder. Lokale myndigheders incitamenter kan også tilbydes i form af fordelagtige skattesatser, men disse er normalt ikke tilgængelige i de store byer.
  5. Der er et rigeligt udbud af højtuddannede og erfarne fagfolk i de fleste regioner i Tyskland til at støtte vores kunders tyske virksomhedsdannelsesplaner.
  6. Tyskland er positivt rangeret som det 14. mindst korrupte land i verden, ifølge 2009 Corruption Perceptions Index af Transparency International, en global grad af korruption blandt offentlige embedsmænd og politikere.
  7. Tyskland er nummer 7 af World Economic Forum i deres Global Competitiveness Report, en af verdens mest omfattende og respekterede vurderinger af landenes konkurrenceevne, der tilbyder uvurderlig indsigt i politikker, institutioner og faktorer, der driver produktiviteten.
  8. Rangeringen tager højde for faktorer, herunder regeringens effektivitet, forretningseffektivitet, økonomiske resultater og infrastruktur.
  9. Indekset baserer sin placering på faktorer som boligkvalitet, bymæssig skala samt kriminalitet og kvaliteten af uddannelse og sundhedsydelser.

Kontaktformular Tyskland

Kontakt os på tlf. +45 70231422, eller email kgn@kgn.dk, eller nedenstående Kontaktformular, og få udførlig rådgivning om Selskabsstiftelse i Tyskland

“*” indicates required fields

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.