Stiftelse af Engelske Selskaber

big-ben-houses-parliament-london-uk

Nem og hurtig stiftelse af engelske selskaber

Hos KGN får du en personlig service. Når du skal stifte engelske selskaber (Ltd, Limited), har vi mulighed for at tilpasse løsningen præcis til dine behov. Vores fokus er at sikre den bedste løsning for dig.

Få gratis rådgivning om stiftelse af engelske selskaber KGN er en engelsk virksomhed og dansk ejet og drevet og vores fokus er at servicere vores kunder på dansk og sikre, at vores kunder føler sig trygge og sikre i deres valg af løsning.

Vi tilbyder flere typer serviceløsninger, enten en aftale, hvor vi varetager alle aspekter af driften af ​​din virksomhedsløsning eller en simpel løsning, hvor vi etablerer en virksomhed og en bankkonto og derefter afleverer det hele til dig. Du bestemmer selv, men lad os tale nærmere om dine ønsker.

 • Minimalt kapitalkrav
 • Lav selskabsskat
 • Vedligeholdelsesomkostningerne er lave
 • engelsk ledelse
 • Virtuelt kontor
 • Hurtig virksomhedsregistrering
 • Etablering af eksport/international afdeling
 • Etablering af udviklingsselskab
 • momsregistrering
 • Faste priser for virksomhedsregistrering i England
 • Fordele ved at etablere en virksomhed i England

Minimumskapitalkravet er ofte £1,00

Engelske selskaber kan oprettes med en aktiekapital på et ganske lille beløb, men en aktiekapital på £100 eller mindre er ret almindeligt. Det er ikke nødvendigt at indbetale aktiekapitalen forud for stiftelsen af ​​selskabet.

Lav selskabsskat

Skattesatsen for engelske virksomheder er i øjeblikket 19%. Man taler om at sænke selskabsbeskatningen yderligere, men det vil kun tiden vise.

Lave vedligeholdelsesomkostninger

Engelske virksomheder er væsentligt billigere at vedligeholde end virksomheder i de fleste europæiske lande. En mindre engelsk virksomhed har normalt ikke revisionspligt og det gælder også enhver dansk filial af en engelsk virksomhed. Et engelsk aktieselskab skal altid indsende et årsregnskab, dog kan der aflægges et hvilende regnskab, hvis selskabet ikke er aktivt i en 12-måneders periode. Ring og hør mere.

Engelsk ledelse

KGN tilbyder vores kunders virksomheder en direktørservice i England. Vi udfører alle vigtige administrative opgaver og sikrer, at offentlige instanser er korrekt informeret.

Virtuelt kontor

Som en del af vores servicepakke tilbyder vi behandling af post fra de britiske myndigheder og tilbyder desuden en virtuel kontorløsning, der omfatter håndtering af al korrespondance med kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Vi kan oprette og håndtere et engelsk fastnettelefonnummer med viderestilling og andre tjenester. Ring og hør mere.

Hurtig virksomhedsregistrering

Din virksomhed bliver normalt registreret inden for få timer efter bestilling og kan derfor ret hurtigt være aktiv. Derudover er der en hurtig besked om, hvorvidt virksomhedens navn kan godkendes.

Etablering af en eksport/international afdeling

Etablering af en virksomhed i England giver direkte adgang til et meget stort marked og giver din virksomhed en start på et internationalt marked. For mange virksomheder er det engelske marked det første skridt mod internationalisering og derefter kan andre engelsktalende markeder fokuseres på.

Etablering af udviklingsselskab

Med en engelsk virksomhed får du stor mulighed for at udvikle nye forretninger og forretningsområder og stadig have fuldt fradrag for alle lønomkostninger. Derudover er der lavere og mere konkurrencedygtige lønninger og omkostninger ved at drive en engelsk virksomhed.

Momsregistrering
Det er kun nødvendigt at momsregistrere virksomheden, hvis den årlige omsætning i England er mere end £85.000. KGN kan hjælpe med momsregistrering.

Tower Bridge London
Tower Bridge

Faste priser for stiftelse af Engelske Selskaber

KGN tilbyder stiftelse af engelske selskaber,  til faste priser, for stiftelse af Engelske Selskaber, og administration heraf i 12 måneder. Etableringen omfatter videresendelse af post, ansøgning om tilknyttet bankkonto i England, kontoradresse samt kontakt til revisor og eventuelt juridisk bistand. Efter 12 måneder varetages den årlige administration af virksomheden for en fast årlig pris.

Priser Engelske Selskaber i Euro

Grundpakke Bankpakke Moms pakke
Etablering og registrering af selskab (Ltd)  Ja Ja Ja
Registreret Office, 12 måneder  Ja Ja Ja
Business Addresse 12 måneder, indscanning af post Nej Ja Ja
Indsendelse af Confirmation Statement, 12 måneder  Ja Ja Ja
Ajourføring af aktiebog mv., 12 måneder  Ja Ja Ja
Hjælp til oprettelse af bankkonto Nej Ja Ja
Hjælp til britisk momsregistrering Nej Nej   Ja
Sagsoprettelse + drøftelser med klienten  Ja Ja   Ja

I ALT Euro

1299 3349

4349


Fornyelse Hvert efterfølgende år Euro
1000  

1469

 1469

Bestil Stiftelse af Engelsk Selskab

Bestil Stiftelse af Engelsk Selskab

Navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)

Valg af pakke og tilvalg

Valg af pakke(Påkrævet)
Nominee Director & Nominee Shareholder Euro 1999 p.a.
Nominee Director og Nominee Shareholder benyttes hvis man af den ene eller anden grund ikke ønsker sit navn offentliggjort i Companies House. Der udstedes Power of Attorney og Deed of Trust.