Stiftelse af virksomheder og selskaber i Schweiz

Switzerland-map

Stiftelse af virksomheder og Selskaber i Schweiz

KGN er eksperter i etablering af virksomheder og selskaber i Schweiz. Vi har mange års erfaring og står klar til at hjælpe med alt hurtigt og effektivt, også alt hvad der relaterer sig.

 • GmbH
 • Aktiekapital: GmbH min. 20.000
 • CHF
 • Registrering af fonden
 • Navnetjek
 • Udarbejdelse af attest vedr
  inkorporering
 • 2 aktionærer inkluderet
 • 1 aktionær skal være schweizisk eller have opholdstilladelse (B Ausweis)
 • 1 direktør medfølger
 • Der kræves en schweizisk bankkonto for at åbne selskab
 • Forventet tilmeldingstid: 14 – 20 dage

Etablering af en virksomhed i Schweiz Schweiz er en føderal republik, der omfatter 26 kantoner i Vesteuropa. Det deler grænser med Tyskland, Frankrig, Italien, Østrig og Lichtenstein. Det Schweiziske Forbund blev oprettet i 1291 og fik sin uafhængighed fra Romerriget i 1499. På grund af sin beliggenhed er det etnisk mangfoldigt og har således omfattet flere officielle sprog: tysk, fransk, italiensk og romansk, sidstnævnte et sprog unikt for Schweiz . Det har et stort og veludviklet banksystem. Etablering af en virksomhed i Schweiz kan være en god mulighed for forskellige former for forretningsaktiviteter og byder på mange fordele. Berømt for at opretholde neutralitet i statslige eller militære anliggender, deltog Schweiz ikke i nogen af ​​de to verdenskrige eller nogen anden krig i moderne tid og valgte først at tilslutte sig FN i 2002. Levestandarden der er særlig høj, og det er betragtes som et af de mest stabile lande i forskellige henseender. Det er præget af bjergrige alpine landskaber, der er særligt imponerende langs søer og frodige dale. Delstatens hovedstad er Bern, som indeholder alle nationale myndigheder, men de to største byer i størrelse og forretning er Zürich og Genève. Befolkningen er 8 millioner.Fire ting, du ikke vidste om Schweiz:

Albert Einstein skrev sin “relativitetsteori” i Bern.

Schweizerne er de største forbrugere af chokolade i verden – med et gennemsnit på 9,5 kg pr. person. Person årligt. Chokoladeproduktionen begyndte der i det 18. århundrede og voksede betydeligt i det 19. århundrede med opfindelsen af ​​nye forarbejdningsteknologier. Schweiz er hjemsted for mælkechokolade.

“Som et schweizisk ur” er, som man siger, ikke bare et formsprog. Omkostningerne ved at producere schweiziske ure er 330 dyrere end i Kina.

Landet har det tætteste net af togskinner i Europa med over 5.000 km spor og den fantastiske sum af 350 millioner togbrugere årligt. Dette tal er især overraskende, når man tænker på, at den samlede befolkning kun er 8 millioner. For nylig blev en ny og enorm tunnel åbnet, den tredjestørste i verden, der løber gennem Alperne. Det blev bygget som en del af det ambitiøse “Alp Transit”-projekt for at krydse Alperne med tog.

Schweiz’ økonomi

Schweiz har en stabil, uforudsigelig og blomstrende økonomi, der omfatter en kvalificeret arbejdsstyrke, der er specialiseret inden for flere områder, fra industri og turisme til bank- og finansielle tjenesteydelser. Det tilbyder et konkurrencedygtigt og tilgængeligt erhvervsmiljø for investering og registrering. Skattesatserne er lave, og dets kapitalmarkeder er effektive og højt udviklede. Det er et af de rigeste lande på planeten og helt sikkert det rigeste i Europa med hensyn til økonomiske nøgletal. Dens aktive sektorer omfatter bank og finans, ultraavanceret industri (kemikalier, lægemidler, medicinsk udstyr, videnskabelige og tekniske maskiner og luksusvarer), turisme og noget landbrug. Det bevarer stadig sin lokale valuta – francen, der konsekvent er stabil over for andre globale valutaer. BNP (justeret købekraft) er 362 milliarder USD og indkomst pr. befolkning blandt de højeste i verden – 54.000 USD.

Yderligere oplysninger om etablering af virksomheder i Schweiz:
Generel
Type virksomhed
GMBH
Relevant selskabsret
Føderal lov om investeringsfonde, føderal lov om international privatret
Kontorer
Lovgivningen kræver, at virksomheder angiver en lokal kontoradresse
Sproget i de originale stiftelsesdokumenter
romansk engelsk i nogle kantoner
Finansiering og beskatning
betalingsmiddel
CHF
Selskabsskattesats
Hver kanton har sine egne priser
Standard andel indbyggerl
CHF 20,000
Kontorindehavere
Sekretær
Pligt til at ansætte virksomhedssekretær
Ikke påkrævet
Pligt til at udpege lokalsekretær
De er irrelevante
Type enhed, der kan fungere som virksomhedssekretær
De er irrelevante
Direktør
Pligt til at ansætte selskabsdirektør
Påkrævet
Pligt til at udpege lokaldirektør selskab
Påkrævet
Minimum antal direktører
1
Type enhed, der kan fungere som virksomhedsdirektør
Individuel
Aktionærer
Forpligtelse til at registrere aktionærer
Påkrævet
Forpligtelse til at registrere lokale aktionærer
Ikke påkrævet
Minimum antal aktionærer
2
Type af enhed, der kan registreres som aktionær
Person og/eller virksomhed
Type af aktier
navnenoterede aktier
Tilgængelighed af information
Virksomhedsregistrator
Oplysninger om embedsmænd er ikke tilgængelige for offentligheden
Årsmøde og afrapportering
Pligt til at afholde årsmøde
Påkrævet
Pligt til at udarbejde økonomiske rapporter
Påkrævet
Pligt til at afgive regnskab

Kontakt os på tlf. +45 70231422, eller e-mail kgn@kgn.dk, eller kontaktformularen nedenfor.

Kontaktformular Schweiz

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.