Top 10 schweiziske banker for ikke-residenter

Top 10 schweziske banker for ikke-residenter

Der er absolut ingen tvivl om, at schweiziske banker og Schweiz i dag stadig står som verdens bedste og største all-round offshore bank- og aktivbeskyttelsesparadis. En fjerdedel af de globale aktiver forvaltet offshore på verdensplan forvaltes i schweiziske banker – og det omfatter ikke de aktiver, som schweiziske banker forvalter i andre finansielle centre som New York, London og Singapore. En nylig rapport fra Deloitte viser for eksempel, hvordan Schweiz tydeligt formørker konkurrerende tilflugtssteder som Hong Kong, Singapore, Panama eller Caribien.

Schweiziske banker slår deres konkurrenter ikke kun med hensyn til rene assets under management (AUM), men også på områder som dynamik, konkurrenceevne og adoption af moderne teknologier som fintech og blockchain.

I denne artikel oplister vi KGN’s top 10 schweiziske banker, der vil åbne konti for offshore-kunder – og i de fleste tilfælde i disse dage behøver du ikke engang at rejse til Schweiz, da konti kan åbnes eksternt.

Men er det ikke blevet umuligt at åbne en schweizisk bankkonto?

Lad os først aflive en myte: nogle mennesker tror, ​​at det ikke længere er muligt at åbne en schweizisk bankkonto! Denne idé er faktisk latterlig – hvordan kunne Schweiz fortsætte med at forvalte en fjerdedel af hele verdens offshore-formue, hvis de ikke åbnede nye konti?

Vi forstår dog, hvordan denne misforståelse opstod. Schweizisk bankoverholdelse er blevet meget streng, så schweiziske banker afviser en masse nye kunder.Efterspørgslen efter schweiziske bankkonti er så stor på globalt plan, at schweiziske banker har råd til at være kræsne.Det er højst usandsynligt, at du bare kan gå ind i (enten bogstaveligt eller virtuelt) en schweizisk bank i disse dage og åbne en konto. De fleste virksomheder kommer gennem mund til mund og betroede henvisninger, især eksterne kapitalforvaltere.

For at blive optaget i en schweizisk topbank kan det derfor betale sig at have professionel hjælp – at have en på din side, som kender forretningen ud og ind, som KGN. Vi kan hjælpe dig med at præsentere dine dokumenter korrekt.

Personlige konti Frit valg af personlige bankkonti i udlandet for personer, der indbetaler €5000+. Ekspertservice baseret på mange års erfaring inden for bankvirksomhed.

Omkostninger ved at åbne en schweizisk bankkonto

Schweizisk bank er ikke nødvendigvis den billigste løsning. Det er en mulighed for premium kvalitet. Schweiz’ ry taler for sig selv. Men schweizerne er også gode forhandlere.

Den gode nyhed er, at i stedet for at koste kunden ekstra,vores kunder sparer typisk penge på deres schweiziske bankkonti fordi vi ved, hvordan vi anbefaler den bedste schweiziske bank til at forhandle de bedste gebyrer med banken baseret på din baggrund. Selvom vi opkræver et forudgående kontoåbningsgebyr, hilser vi næsten enhver sammenligning velkommen. Hvis du allerede er kunde i en schweizisk privatbank, kan du bede os om at hjælpe dig med en sammenligning.

Minimumsindskud for at åbne en offshore schweizisk bankkonto

Typisk skal du bruge omkring en million dollars eller euro for at blive accepteret for en schweizisk bankkonto, men blandt 246 banker, der opererer i Schweiz i dag , der er noget for enhver smag. Hvis du enten er en klient med ekstrem lav risiko, eller en kunde, der kan have høj risiko, men høj belønning for banken, kan du åbne konti med mindre. Yngre mennesker kan åbne private bankkonti med færre penge, hvis de kan demonstrere potentialet til at vokse aktiver hurtigt. Og for de mindre investorer er der masser af netbanker som Swissquote og Dukascopy, der stadig accepterer grænseoverskridende transaktioner.

Kan jeg åbne en virksomheds- eller trustkonto i Schweiz?

Et offshore-selskab eller en trust kan helt sikkert åbne en konto i en schweizisk bank , men det vil primært være et regnskab til investeringsformål. Det forventes, at du laver en betydelig indbetaling (mindst en million), og du får ikke lov til at foretage mange ind- og udbetalinger.

Hvad med corporate treasury for et offshore-selskab? Hvis du blot skal bruge kontoen til corporate treasury, for eksempel til at sende penge til og fra din driftskonto i en anden bank eller betalingssystem, eller måske modtage én fast månedlig betaling fra et datterselskab eller en langsigtet samarbejdspartner, kan det være muligt og kan forhandles med banken . Det er også meget vigtigt, at du har alle dine indholdsmæssige og reviderede regnskaber i orden.

Top ti schweiziske banker

Så her er nogle af de schweiziske banker, som dit KGN-team anbefaler. Vi har præsenteret dem i en bestemt rækkefølge, som vi mener vil hjælpe dig med at forstå emnet, hvis du læser dem igennem i samme rækkefølge. Det giver måske ikke mening i starten, men hvis du læser det fra ende til anden, gør det det.

UBS

UBS er den største schweiziske bank i verden. Vi må sige, at i schweizisk bank foretrækker vi små boutique-banker. Boutique-banker har en tendens til at have bedre service end store globale banker. Der er ingen tvivl om, at UBS’ globale rækkevidde og adgang til højt specialiserede finansielle produkter er attraktive for nogle kunder. UBS tilbyder fremragende service til den type kunde, der allerede ejer et privat jetfly, men dets private banking-tilbud er virkelig meget “massemarked” for mindre kunder.

Det er værd at bemærke, at UBS har en datterbank i Schweiz, der udelukkende er dedikeret til amerikanske kunder. Det opererer under det samme UBS-mærke, men med forskellige medarbejdere, der opererer fra forskellige kontorer. Denne niche-datterbank har genereret fremragende feedback fra amerikanske kunder (amerikanske statsborgere og green card-indehavere), som ønsker schweiziske bankkonti.

PICTET

Pictet er også en kæmpe bank med interesser over hele kloden. Det adskiller sig fra UBS ved, at det ikke er involveret i investeringsbankvirksomhed, men udelukkende fokuserer på formueforvaltning. De ved, der føler sig mere komfortable med en meget stor bank, vil sandsynligvis finde det et bedre alternativ til UBS. Pictet er derfor vores præference for den gennemsnitlige type klient, der værdsætter et stort internationalt brand.

DREYFUS

Med Dreyfus Bank kommer vi tættere på den traditionelle idé om en schweizisk bank. Dreyfus er en af ​​de ældste schweiziske banker og administreres i øjeblikket af sjette generation af grundlæggerfamilien. Det repræsenterer ægte schweizisk tradition, men er blevet moderniseret. For dem, der leder efter en ægte schweizisk bank frem for en global koncern med en schweizisk base, kan Dreyfus være den ideelle løsning. Det opererer kun i Schweiz (det er godt at fokusere), men har også et repræsentationskontor i Israel. Vi har særligt gode rapporter om Dreyfus fra vores kunder, der har åbnet konti der.

REICHMUTH

Reichmuth er den ultimative boutique high-end bank på vores liste. Det er for dem, der tror på en kombination af eksklusivitet, førsteklasses personlig service og tradition. Baseret på et slot i Lausanne blev det først dannet i 1988 – men Reichmuth er en af ​​færre end et dusin private banker, der er tilbage i Schweiz i den mest traditionelle forstand.

For at forklare, hvad dette faktisk betyder – ingen af ​​de andre banker, der er anført i denne artikel, har lov til at kalde sig private banker i henhold til schweizisk lov. I Schweiz henviser udtrykket “privatbankmand” til banker, hvis juridiske status er enkeltmandsvirksomhed, registreret partnerskab, kommanditselskab eller kommanditselskab med aktier. I modsætning til andre schweiziske banker, der tilbyder private banking-tjenester organiseret som selskaber med begrænset ansvar, hæfter partnerne ubegrænset for bankens passiver og aktiver. Det må sige noget om deres engagement i deres forretning. Dette er ikke din typiske bank med høj personaleomsætning!

BNP Paribas
Som du sikkert ved, er BNP Paribas en fransk bank – den største franske forretningsbank. Men det har en lang historie i Schweiz – blandt andet finansierede BNP Paribas’ forgænger bank udgravningerne til Gotthard- og Simplon-tunnelerne, finansierede forskellige jernbaneprojekter og den schweiziske nationaludstilling i 1896.

BNP Paribas har et respektabelt og ret standard formueforvaltningstilbud i Schweiz, men grunden til, at det kom på vores top ti-liste, er deres kunders mulighed for at bruge platformen til globale investeringer. BNP Paribas ejer Europas største ejendomsselskab, og private banking-kunder på de schweiziske kontorer kunne lige så nemt bruge deres schweiziske konti til at finansiere fast ejendom i steder som London eller Madrid, Paris eller Den Franske Riviera, hvilket ikke ville være muligt i nogle af de mindre schweiziske banker. De tilbyder i øjeblikket nogle interessante investeringsmuligheder i erhvervsejendomme i Europa.

Banken er også en af ​​de største kommercielle banker i Europa (den har f.eks. en dedikeret fintech-afdeling) og har også et godt fodaftryk i Afrika og Asien. Som koncernpolitik accepterer de ikke offshore-selskaber, men de tillader bestemt kunder at blande private og kommercielle banker.

J. SAFRA SARASIN

Dette er en schweizisk bank, vi holder meget af, primært på grund af dens multi-jurisdiktionelle bookingmuligheder og unikke globale dækning.

Det er en schweizisk bank med en interessant ikke-schweizisk arv. I det 19. århundrede var der en jødisk familie i Aleppo, Syrien, kendt for en lang tradition for dedikation til finansiering i fysisk guld. Dette gav familien det arabiske navn for farven på det ædle metal: Safra. Filialer fulgte i Beirut, efterfulgt af Istanbul og Alexandria. I begyndelsen af ​​det 20. århundrede blev Beirut valgt som hovedkvarter for den nystiftede Bank Jacob Safra. Efter Anden Verdenskrig udvidede Jacob Safra sine nye bankaktiviteter mod Europa og senere til Latinamerika og USA.

I dag er den schweiziske arm af J. Safra Sarasin den sjettestørste schweiziske bank, repræsenteret på verdensplan på 26 lokationer i Europa, Asien, Mellemøsten og Latinamerika. En separat amerikansk enhed, Safra National Bank of New York, har filialer i og omkring New York og i Florida, samt repræsentationskontorer i Mexico, Brasilien, Argentina, Chile og Uruguay. Endelig omfatter koncernen en tredje bank, Banco Safra SA: Brasiliens sjettestørste forretningsbank.

I dag siges ejeren af ​​banken, et medlem af grundlæggerfamilien, bogstaveligt talt at bo over bankens hovedkvarter i Genève.

HYPOSWISS

Hyposwiss er en mellemstor schweizisk bank med speciale i uafhængig formueforvaltning og support til professionelle. De lavede vores liste, fordi de er venlige, nemme at have med at gøre og rimeligt fleksible, når det kommer til at onboarde internationale kunder. Ud over traditionel private banking har vi været imponerede over deres gode viden og erfaring i internationale handelsoperationer, for kunder, der handler med forsendelser af varer inden for deres ekspertiseområder, som omfatter både CIS og Latinamerika. Samlet set en god og stabil mellemstor bank til mere kommercielt orienteret private banking. De har også en andel i et kapitalforvaltningsselskab med base i Monaco.

GONET

Gonet er en anden traditionel, familiekontororienteret schweizisk bank, solidt forankret i den fransktalende del af Schweiz, først efter at have udvidet til Zürich i 2020. De praler af “åbenhed og især vores pragmatisme til at udfordre forforståelser og tendenser” – og dette pragmatiske oversætter også til en vilje til at engagere sig i visse kommercielle operationer for deres større kunder. De har også et bookingcenter på Bahamas, efter at de har slået sig ned der, efter at mange udenlandske banker forlod Bahamas finanscenter.

CIM BANK

CIM Bank er en lille schweizisk bank, med kun 3 filialer, specialiseret i private banking for mindre kunder. De er den eneste schweiziske bank, der virkelig har forsøgt at kombinere traditionel private banking med elementer af fintech- eller challenger banking-modellen – med stor succes gennem årene. Selvom de tillader åbning af konti, der starter med så lidt som CHF 5.000, er deres gebyrer ret høje, så det vil sandsynligvis være umagen værd for dem, der ønsker en VIP private banking-oplevelse og har 6 eller lave 7-cifre at investere. De tilbyder et komplet udvalg af kredit- og betalingskort og komplette banktjenester såsom pengeskabe og har mange medarbejdere, der fokuserer på det russiske og latinamerikanske marked. De accepterer ikke amerikanske statsborgere.

Hvis du har en høj nettoformue uden ‘ultra’-præfikset, vil du have, hvad der i bund og grund er en online, teknologidrevet bank, men du sætter stadig pris på at kunne flyve ind i møder i et fancy bestyrelseslokale, foretage en lejlighedsvis kontanttransaktion og få adgang til din bankboks, så er CIM Bank en god løsning.

DUKASCOPY

Dukascopy er en 100 % online fintech-stil bank med speciale i handel. Du kan åbne en konto med kun $100, og de er også kryptovenlige. Du kan sende og modtage tredjepartsoverførsler, dog med nogle begrænsninger. De tilbyder plastik og virtuelle kreditkort i 4 valutaer, og på din konto kan du administrere op til 23 forskellige valutaer.

De har sandsynligvis bedre og billigere adgang til de fleste verdensmarkeder end de andre banker, der er anført på denne side, men der er ingen rådgivende rolle, og med Dukascopy har du i sidste ende at gøre med et callcenter, ikke en privat bankmand. Der er heller ingen mulighed for at åbne internationale virksomhedskonti. Alligevel er denne mulighed svær at slå for dem, der ønsker netbank i schweizisk kvalitet.

Konklusion: Swiss Banking boomer
Lad ikke nogen fortælle dig, at Schweiz har mistet sit greb om offshore private banking-verdenen. Schweiziske banker boomer i år og fortsætter med at innovere og komme med nye produkter til det internationale, offshore- eller grænseoverskridende marked.

Uanset om du allerede har en schweizisk bankkonto, eller du bare ønsker at åbne din første schweiziske bankkonto, er vores schweiziske eksperter klar til at forstå dine krav og tilbyde løsninger under en videokonference, for derefter at fortsætte med at hjælpe dig med bankkontoen onboarding. Send os en e-mail eller send en sms, og bed om at arrangere en gratis konsultation med en schweizisk bankekspert!

Kontaktformular Bankkonto i Schweiz

Kontakt os på tlf. +45 70231422, eller email kgn@kgn.dk, eller nedenstående Kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt, med henblik på en drøftelse af din sag.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.